Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ulan en sevmediğim topçulardan biri bu Adem. umarım gelmez nalet olsun bu tip oyunculara

Şener ve Babel nerede neden açıklanmıyor diye merak edenlere. Şener askerde dönünce açıklanacak.
Babel, ABD de tatilde haftaya geliyor. Galatasaray’ın şimdiye kadar bitmiş 2 transferi..

Rodop

49272

“Şikarito alınabilecek en iyi forvet”

Adem Büyük yeni sezonda Galatasaray formasını giyecek. Muhtemelen yalanlayanların henüz haberi yok fakat imza töreninde birlikte oluruz ;)
Emre kaplan

Adem Büyük yeni sezonda Galatasaray formasını giyecek. Muhtemelen yalanlayanların henüz haberi yok fakat imza töreninde birlikte oluruz ;)
Emre kaplan
gel de seni görek önce forumdaemre kardeş,çıtır tavuk topu alırız,bi daha böyle haber paylasmazsın belki

Marcao’yu 15 çok az 1/3’ü nerde ise. En az 45 milyon Marcao. Futbol nerde ise hayatımız olmuş. Ben belki 20 senedir futbolla iç içeyim. İyi kötü de oynadım. Abartmıyorum Marcao’yu 15 milyona satan net gerizekalıdır. Avrupa kupaların da bi oynasın. Sezon başında bizimle beraber bi olsun. Sonra bakarız. Ki kimsede almasa futbolu bırakana kadar bizimle oynasın Muslera gibi.
Kendi postunda celisiyorsun bence.
Adam Avrupa kupalarında başarı sergilesin zaten değeri artacak doğal olarak.
Ama şu an ederi 15+ değil kesinlikle. Daha tr liginde kendini ispatladı. Senin temennin 45 m EUR. Ama bir de gerçekler var. Tr liginden kim 45e transfer yapmış? Haa yapabilir ama bugün tarihiyle ispatladigiyla o iş olmaz. Yarın CL'de efsane iş yapar belki bir 20 görür. Aksi düşünce Oğuzhan 50 m EUR len amk demek olur bence.
Ki kendisi Benfica turunda da turu veren adam olmuştu ne yazık ki.

Adem Büyük'ü cidden hiç istemem ya üstüne para verilse dahi istemem gelmesini. 250 gol atacak dahi olsa istemem, o kadar iğreniyorum ki sahada ki karakterinden, bizim maçlarda yaptığı saçma sapan hareketleri, kendini yere atmalari falan. Bizim formamizi giymeyi haketmiyor istediği kadar yetenekli olsun ki bence değil

Marcaou SL görmeden satmak salaklik olur. Orda iyi oynarsa, belki 25-30 eder. Bizim ligden 40-45e bence oyuncu gitmez. Marcao 25-30a gidip orda iyi oynarsa, belki bir daha o seviyede oyuncu satarsak, ona daha yüksek bir teklif gelir.

Marcao'nun her türlü ederi 15m eurodur zaten. Sol ayaklı sol stoper oyun görüşü gayet iyi, yaşı 22, gelişime açık. Karakter olarakta gayet sakin, profesyonel bi adam. Her türlü 15'e satarsın zaten bizim 20 ve üzerine çıkarmamız lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt