Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kolarovun son durumunu bilmiyorum lakin transferi halinde cok kaliteli topcu olmasina ragmen fenerbahceyi maddi acidan batirma ihtimali yuksek
Kalite topçu canım ondan kimsenin şüphesi yok yalnız fb için gereksiz bizim için iyi bir hamle. 3 yıllık sözleşme istiyor 36da sözleşmesi bitecek.

Marcao'nun her türlü ederi 15m eurodur zaten. Sol ayaklı sol stoper oyun görüşü gayet iyi, yaşı 22, gelişime açık. Karakter olarakta gayet sakin, profesyonel bi adam. Her türlü 15'e satarsın zaten bizim 20 ve üzerine çıkarmamız lazım.
O da cl + uefada olacak inşallah. Clde 3. olup uefada çeyrek görürsek birşeyler olabilir

Marcaou SL görmeden satmak salaklik olur. Orda iyi oynarsa, belki 25-30 eder. Bizim ligden 40-45e bence oyuncu gitmez. Marcao 25-30a gidip orda iyi oynarsa, belki bir daha o seviyede oyuncu satarsak, ona daha yüksek bir teklif gelir.
Buna kısmen katılırım bak.
Önce bir üst düzey ligde kendini ispatlasin, sonra top fiyata satarım demek de bir tercih.
Ama o tercihte de şöyle bir risk var, CL'de sicip batirirsa bu sefer ilk gördüğü Max değerin altına da satabilirsin.
Ki Benfica maçlarında sicmis bir adam.
O yüzden ben yönetici olsam 15'i gördüğümde satardım kendisini.

Kendi postunda celisiyorsun bence.
Adam Avrupa kupalarında başarı sergilesin zaten değeri artacak doğal olarak.
Ama şu an ederi 15+ değil kesinlikle. Daha tr liginde kendini ispatladı. Senin temennin 45 m EUR. Ama bir de gerçekler var. Tr liginden kim 45e transfer yapmış? Haa yapabilir ama bugün tarihiyle ispatladigiyla o iş olmaz. Yarın CL'de efsane iş yapar belki bir 20 görür. Aksi düşünce Oğuzhan 50 m EUR len amk demek olur bence.
Ki kendisi Benfica turunda da turu veren adam olmuştu ne yazık ki.
Yanılıyorsun kardeş. Çeliştiğim filan yok. Fikriyatım bu yönde. En az 45 milyon euro. Marcao gibi adamlar kolay kolay bulunmuyor.

Töre’nin diz kıkırdaklarında büyük problem varmış. Galatasaray’ın gündeminden çıktı..
Rodop

Buna kısmen katılırım bak.
Önce bir üst düzey ligde kendini ispatlasin, sonra top fiyata satarım demek de bir tercih.
Ama o tercihte de şöyle bir risk var, CL'de sicip batirirsa bu sefer ilk gördüğü Max değerin altına da satabilirsin.
Ki Benfica maçlarında sicmis bir adam.
O yüzden ben yönetici olsam 15'i gördüğümde satardım kendisini.

Benfica maçlarında sicmadi. Hatta ikinci mac muhtesem oynadi bence. O seferovicin golünü birdaha izle. Elbette hatasi var ama o pasa birdaha bak. Kolay degil o top.

Benfica maçlarında sicmadi. Hatta ikinci mac muhtesem oynadi bence. O seferovicin golünü birdaha izle. Elbette hatasi var ama o pasa birdaha bak. Kolay degil o top.
Nasıl sicmadi, bir tane saçma sapan penaltı.
Diğer top zor kabul ama 45 m EUR isen (öyle diyorlar ya) o hatayı yapmayacaksin.
Tabi bunlar benim kendi düşüncelerim.

Olsun en azindan senin gibi gelmeden once yalandir inanmayin diyip gelince donup savunuculugunu yapmiyorum

Kendin çalıp oynuyorsun. Gelmediği halde inanıp saydıran sen, menejeri açıklama yapmış yine de fırsat bu fırsat saydırmaya devam eden sen, hala savunuyorsun diye ya da yarattığın farazi hayallerle SAVUNACAKSIN diyen de sen. İyi misin kardeş bir şeyler ye iç tansiyonun düştü herhalde!

Nasıl sicmadi, bir tane saçma sapan penaltı.
Diğer top zor kabul ama 45 m EUR isen (öyle diyorlar ya) o hatayı yapmayacaksin.
Tabi bunlar benim kendi düşüncelerim.

O penalti dünyanın hicbir yerinde penalti degil birkere . 45 milyon elbet degil ama bana sorarsan o potansiyeli var. Ha bizde max 25 eder orasi ayri

Edit : 45 degil 80 milyon da olsan o hatalari yaparsin. Defans oyuncusu zaten hata yapar

Aa sağ ol ya gürkan kubilay feneri şampiyonluk şansında bizim bir tık altımızda gördüğün için eyvallah ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt