- 30 Ağustos 2009
- 30.113
- 19.967
- 2.393
Yerli oyuncu şart ama Adem karaktersizi gelmesin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu Ne hocam?
el zurdoBu Ne hocam?
Milan ve inter topçu öğütme yeri bence çok kötü bir tercih yapıyor. O menajer kimse bizden giderken yapmadığını bırakmadı şimdi de aynısını milana götürerek yapıyorGelir bizde oynar sıkıntı yok ama daha iyi yerlere cikabilir milan hodja degisti giampaolo belki milani ayaga kaldirir, koşturamasa da
—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
Net en iyi alman forvetlerden biri biraz nejatiyi andiriyo tarz olarakMax Kruze'yi hiç izlemedim
Ama isim & hissiyat kombinasyonu açısından bomboş topçu net olarak.
kaynak biizm medya gibi.abdulrahimin sözünü paylaşmıslar.bi cevirsene ceviriden baby
Kartal gibi göz varmış sende sergen. Abdurrahimin sözlerinden haber yapmışlarkaynak biizm medya gibi.abdulrahimin sözünü paylaşmıslar.bi cevirsene ceviriden baby
yükselenim talisca çünküKartal gibi göz varmış sende sergen. Abdurrahimin sözlerinden haber yapmışlar
Aman tanrım... Yıllar sonra Pivot tarzında olmayan bir Santrafor
Yeni Nesta H.O.
ben basindan kimseye guvenmiyorum.Ayrica 2 3 tane scout transferi de olacağını düşünüyorum. Bu adamlarinda bunlari bilmesi imkansızI.seten ve ank de kolpaciysa ölek biz. Kimseye inanmayalim kimseyi takip etmeyelim. Kap ve Gs.org yeter? Burda takilmayada gerek yok. Transferler bittikce gelip yorumlariz