Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 50.927
- 39.716
- 2.953
Bu kolpaciya guvenenler isyanda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kolpaciya guvenenler isyanda
Foruma yazmak risk. Bence kendisi söylemek istemedi.
neyi ustad.
Recevik ne lan recep ivedik gibiDuyumcuk koyalım
![]()
Envoyé depuis mon Samsung D500 en utilisant Tapatalk
Konoplynka ve Carlos Velaneyi ustad.
Banega haberini yazmak istememis olabilir.
kim!!!
koç ne dedide bu febeliler gene sevgi pıtırcıgi moduna girmisler marşlar falan mesutlar shaqiriler havada uçuşuyor
ünal aysalı özledim.böyle seksapalitesi düşük transfer dönemi görmedim.adem büyük ve yusuf erdoğanla neyin sevinç orgazmını yaşayalıım
ünal aysalı özledim.böyle seksapalitesi düşük transfer dönemi görmedim.adem büyük ve yusuf erdoğanla neyin sevinç orgazmını yaşayalıım
Lig tamamda avrupada basari beklemeyin diyenler ne yiyip iciyor.
1. Avrupada saglam adim atabilmek icin ligde süreklilik sart
2. Avrupada 34 maclik maraton yapmiyorsun, 6 mac oynuyorsun. Sans faktörü lig maratonuna göre cok daha belirgin, ve oyuncularin bioritim/günlük form durumu (her iki taminin) da yüksek derecede belirliyici oluyor.
Sansin yaver giderse, sampiyonlar ligine katildigin sürece her daim üst tur sansin oluyor.
nasıl oltaya geldin baba ya,bilerek yorum yaptım ahahahhahson gun orta sira italyan takimindan 2 tane uyduruk topcu ve 5 milyona nazim sangareyi alak
O görüşe katılmıyorum yalnız alttaki kısım daha çok ''Lig'de başarı beklemeyin ama Avrupa tamam'' ifadesine karşı yazılmış gibi. ''Lig de tamam, Avrupa da'' mı demelerini mi istiyorsunuz yoksa ?
nasıl oltaya geldin baba ya,bilerek yorum yaptım ahahahhah
Böyle siyah beyaz ifadelerin futbolda isi yok demek istiyorum
Avrupada sans faktörü lige geri daha agir basiyor, cünkü cok az mac oynuyorsun. Biz mesela gecen sezon en zayif oldugumuz anlarda avrupa maclarini oynadik. Ligin ortalarina dogru yakaldigimiz form durumunda oynasaydik, farkli sonuc alabilirdik. 17-18 hafta civarlarina kadar üst üste mac yapan 11 kuramadik, sakatlik, ceza meza derken. Bunun üzerine birde forvetsiz girdik sezona...
Iki sezon sampiyon oldugumuza göre biz iyi takimiz. Ancak sansin da yanimizda olabilmesi icin, o sans faktörünü dogru anda arkamiza almak adina, sürekli katilmamiz gerekiyor sampiyonlar ligine... Ancak orada tabi hüsrana ugramaya da hazirlikli olmaliyiz. 50 milyon avroluk kadro bile kurabilsek, bizi agir harcayabilecek takimlar var.