Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D9ijMEdXUAE5mGE.jpg

D9ijMEXWsAEkXwE.jpg

D9ijMEZX4AEhdxO.jpg
Bu kolpaciya guvenenler isyanda

Lig tamamda avrupada basari beklemeyin diyenler ne yiyip iciyor.

1. Avrupada saglam adim atabilmek icin ligde süreklilik sart
2. Avrupada 34 maclik maraton yapmiyorsun, 6 mac oynuyorsun. Sans faktörü lig maratonuna göre cok daha belirgin, ve oyuncularin bioritim/günlük form durumu (her iki taminin) da yüksek derecede belirliyici oluyor.

Sansin yaver giderse, sampiyonlar ligine katildigin sürece her daim üst tur sansin oluyor.

Trt spor Diagne nin bütün gollerini gösteriyor normal adam akıllı bir golü yok umut eren filan yanında messi bunun

Envoyé depuis mon Samsung D500 en utilisant Tapatalk

ünal aysalı özledim.böyle seksapalitesi düşük transfer dönemi görmedim.adem büyük ve yusuf erdoğanla neyin sevinç orgazmını yaşayalıım

ünal aysalı özledim.böyle seksapalitesi düşük transfer dönemi görmedim.adem büyük ve yusuf erdoğanla neyin sevinç orgazmını yaşayalıım

son gun orta sira italyan takimindan 2 tane uyduruk topcu ve 5 milyona nazim sangareyi alak

Lig tamamda avrupada basari beklemeyin diyenler ne yiyip iciyor.

1. Avrupada saglam adim atabilmek icin ligde süreklilik sart
2. Avrupada 34 maclik maraton yapmiyorsun, 6 mac oynuyorsun. Sans faktörü lig maratonuna göre cok daha belirgin, ve oyuncularin bioritim/günlük form durumu (her iki taminin) da yüksek derecede belirliyici oluyor.

Sansin yaver giderse, sampiyonlar ligine katildigin sürece her daim üst tur sansin oluyor.

O görüşe katılmıyorum yalnız alttaki kısım daha çok ''Lig'de başarı beklemeyin ama Avrupa tamam'' ifadesine karşı yazılmış gibi. ''Lig de tamam, Avrupa da'' mı demelerini istiyorsunuz yoksa ?

Son düzenleme:
Her sene düzenli clye katilmak cok iyi başarıdır. 2013 yilinda olsak ceyrek final iyi is derdim ama artik gruptan cikmak cok iyi is. Cok cok alt seviye Avrupa takimlari bile rahat rahat 30 milyonlad vermeye basladilar.

O görüşe katılmıyorum yalnız alttaki kısım daha çok ''Lig'de başarı beklemeyin ama Avrupa tamam'' ifadesine karşı yazılmış gibi. ''Lig de tamam, Avrupa da'' mı demelerini mi istiyorsunuz yoksa ?

Böyle siyah beyaz ifadelerin futbolda isi yok demek istiyorum

Avrupada sans faktörü lige geri daha agir basiyor, cünkü cok az mac oynuyorsun. Biz mesela gecen sezon en zayif oldugumuz anlarda avrupa maclarini oynadik. Ligin ortalarina dogru yakaldigimiz form durumunda oynasaydik, farkli sonuc alabilirdik. 17-18 hafta civarlarina kadar üst üste mac yapan 11 kuramadik, sakatlik, ceza meza derken. Bunun üzerine birde forvetsiz girdik sezona...

Iki sezon sampiyon oldugumuza göre biz iyi takimiz. Ancak sansin da yanimizda olabilmesi icin, o sans faktörünü dogru anda arkamiza almak adina, sürekli katilmamiz gerekiyor sampiyonlar ligine... Ancak orada tabi hüsrana ugramaya da hazirlikli olmaliyiz. 50 milyon avroluk kadro bile kurabilsek, bizi agir harcayabilecek takimlar var.

Böyle siyah beyaz ifadelerin futbolda isi yok demek istiyorum

Avrupada sans faktörü lige geri daha agir basiyor, cünkü cok az mac oynuyorsun. Biz mesela gecen sezon en zayif oldugumuz anlarda avrupa maclarini oynadik. Ligin ortalarina dogru yakaldigimiz form durumunda oynasaydik, farkli sonuc alabilirdik. 17-18 hafta civarlarina kadar üst üste mac yapan 11 kuramadik, sakatlik, ceza meza derken. Bunun üzerine birde forvetsiz girdik sezona...

Iki sezon sampiyon oldugumuza göre biz iyi takimiz. Ancak sansin da yanimizda olabilmesi icin, o sans faktörünü dogru anda arkamiza almak adina, sürekli katilmamiz gerekiyor sampiyonlar ligine... Ancak orada tabi hüsrana ugramaya da hazirlikli olmaliyiz. 50 milyon avroluk kadro bile kurabilsek, bizi agir harcayabilecek takimlar var.

2 porto macinda kazanmayi hak ettik. Shalke macinda zaten kadro kuramadik. Hadi porto maclari neyse de shalke maci net bahanedir. Gruptan cikabilirdik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt