Adem Çakar
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2013
- 20.667
- 4.279
- 1.233
son gun orta sira italyan takimindan 2 tane uyduruk topcu ve 5 milyona nazim sangareyi alak
"Vizyonun imkanlarin ile sinirlidir"
Hamza Hamzaoglu´nun altin degerindeki sözü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
son gun orta sira italyan takimindan 2 tane uyduruk topcu ve 5 milyona nazim sangareyi alak
2 porto macinda kazanmayi hak ettik. Shalke macinda zaten kadro kuramadik. Hadi porto maclari neyse de shalke maci net bahanedir. Gruptan cikabilirdik
Sans faktöründen kastim da bu. Lokomotiv galibiyetinden (pardon) sonra Porto´ya deplasmanda Garry o ilk pozisyonu gol yapsa gruptan cikardik muhtemelen. Isler bir ters gitmeyi basladi mi üst üste geliyor, sonra schalke macinda muslera direk ilk dakika yumurtladi. 6 maclik serüvende bunlarin lehine de, aleyhine de geri dönüsü yok.
abi çok ponçiksin ya,yaz hepSans faktöründen kastim da bu. Lokomotiv galibiyetinden (pardon) sonra Porto´ya deplasmanda Garry o ilk pozisyonu gol yapsa gruptan cikardik muhtemelen. Isler bir ters gitmeyi basladi mi üst üste geliyor, sonra schalke macinda muslera direk ilk dakika yumurtladi. 6 maclik serüvende bunlarin lehine de, aleyhine de geri dönüsü yok.
Galatasarayın imkanları jem karacan vizyonuyla nasıl da uyum içindeydi dahi sayesinde
: (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((sirf turk die uyduruk bi yerli almadigimiz donem olmus mudur?
ben de cok yoruluyorum cancım okurkenBeyler itiraf ediyorum uzun yorumları okumuyorum gececi kardeslerime iyi nöbetler!
—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
sirf turk die uyduruk bi yerli almadigimiz donem olmus mudur?
Bezelye tavsiye ederim.
İçini boşaltır, rahatlarsın renkdaş.
Az kaldı...Arda turan geldi mi