Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 porto macinda kazanmayi hak ettik. Shalke macinda zaten kadro kuramadik. Hadi porto maclari neyse de shalke maci net bahanedir. Gruptan cikabilirdik

Sans faktöründen kastim da bu. Lokomotiv galibiyetinden (pardon) sonra Porto´ya deplasmanda Garry o ilk pozisyonu gol yapsa gruptan cikardik muhtemelen. Isler bir ters gitmeyi basladi mi üst üste geliyor, sonra schalke macinda muslera direk ilk dakika yumurtladi. 6 maclik serüvende bunlarin lehine de, aleyhine de geri dönüsü yok.

Sans faktöründen kastim da bu. Lokomotiv galibiyetinden (pardon) sonra Porto´ya deplasmanda Garry o ilk pozisyonu gol yapsa gruptan cikardik muhtemelen. Isler bir ters gitmeyi basladi mi üst üste geliyor, sonra schalke macinda muslera direk ilk dakika yumurtladi. 6 maclik serüvende bunlarin lehine de, aleyhine de geri dönüsü yok.

Gruptan cikarsak kabaca 60 milyon euroya yakin bir para kazanacağız. Gerçekten su sartlarda cok iyi. Umarım çıkarız. 3. Olup uefaya gitmek de olabilir ama final yada yari final olmadiktan sonra uefa bos. Kaldi ki artik cl bileti dolayısıyla oraya da asılıyor takımlar. Yalniz avrupa icin dinamik adamlar sart oglu sart. Banegaya bile soğuğum sirf bundan. ( Gelsin elbet ) o benficali genc cocuklari görünce imrenmistim. O yüzden tempolu ve cabuk adamlar avrupada sart. Dünya üzerinde fernando donk gibi agir adamlari artik kullanmiyor büyük takimlar. Dikkat et hep cabuk kisa boylu adamlar bu ara moda. Terimin taa 20 sene önce oynattigi gibi. Banega babel takimi teknik olarak ileriye götürür ama tempoyu da düşürür.

abi çok ponçiksin ya,yaz hep

sirf turk die uyduruk bi yerli almadigimiz donem olmus mudur?
: (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

konu dısı smiley attım.alper abi ceza basmaz di mi

Beyler itiraf ediyorum uzun yorumları okumuyorum gececi kardeslerime iyi nöbetler!

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

sirf turk die uyduruk bi yerli almadigimiz donem olmus mudur?

maalesef olmamıştır ama bu çok uyduruk idi.

O dönemin en büyük sıkıntısı olmayacak adamlara aşırı güven ve çok az denk gelecek iyi free oyuncuları anlaşıp alamamak.

Maxi ve Dembele gibi

Tabi dursunun yeğeninin de rolü varmış

adem büyük transferi gerçekleşirse yeni sezonda evkur yeni malatyasporu destekleyeceğim

Abdurrahim Albayrak i severim Galatasaray uğruna can verecek bir insan olduğunu defalarca kanıtlamıştır. Başkan cidden saygılı ve iyi niyetli bir insan ve Galatasarayli onuda severim çok insancıl bir kişiliği var. Ancak ne kadar seversem seviyim geçen seneki forvet sacmaligindan dolayı yonetimimize güvenim maalesef çok az. Keşke is bitirici adamlarda olsa demeden edemiyor insan. Abdurrahim Albayrak a sadece futbolcular ile ilişki görevi verilse. Transfer ve basın aciklamalari yapacak birimlere daha profesyonel çalışan birileri getirilse bence çok büyük bir aşama kayd etmiş oluruz.

Parelel evrende fenerbahce sezon basi sampiyonluk kutlamalari,nidalari mi baslamis yine . Hep diyoruuuum eşşek ler adam olur fenerbahceliler olmaz. Baskanlari kerkecek yer ariyor,batmışlar ama hala yaşlı isim derdindeler devam etsinler. Bizim de eldeki yaşlı isimleri yavastan cikarmamiz gerek tabi ki bir iki uc tane kalmali ama bizim adam satabiliyor olmamiz sart oglu sart.

Çok zor değil ya adem yusuf nedir git Balotelli babel gibi free agentlere vee imza parasını diagneyi sat 2 tanede cengaver orta saha al bitsin işte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt