Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fernando Torres, aktif futbol hayatını sonlandırdığını açıkladı.

MARCAO satılmasın ya tam tandemi oturttuk 2-3 sene oynasınlar bence LYUNDAMA ile
DİAGNE satılsın yeter bonservisi zaten transferleri karşılıyor
18 mn euro ya satılsa

guga = mariano + 3 mn
banega = 5 mn
babel = bonservissiz
şener = bonservissiz
jimmy = bonservissiz
vedat = 5 mn
çağlar söyüncü = kiralık
cenk tosun = kiralık
onyekuru = kiralık
Lyundama : 5mn

NOT:BU ARADA DİAGNE 18 MN EURO YA SATILIR AFRİKA KUPASI VAR KENDİNİ GÖSTERİR BENCE

Yusuf erdoğan sinandan iyi olur en azından oynadığı zamanlar da elinden geleni yapıyor.
Bedavaya geliyorsa cok makul bir hamle kulübe için.

49277

Cimbom'a Rumen aşısı manşetleri is coming.

49281

guga bugun her gazetede var neredeyse , fanatik ön manşeti direk guga'ya ayırmış , dün sosyal medyada çıkan haberler anca bugün gazeteye çıkabildiği için. yeni bir gelişme yok , mariano + 2m teklif edildi.

Sabah sabah mideniz bulanacak. Benim bu sezon bulanacak midem kalmadı. Her maç aynı görüntü, ancak sizin için sezonun en kritik maçının yedek kulübesini yazıyorum. Şampiyonluk maçı, Başakşehir ile. Buyrun:

13. Çipe
8. Selçuk Inan
11. Gümüş
5. Çalık
19. Bayram
26. Kaya
33. Taşdemir
35. Akgün
88. Muğdat
14. Linnes

Yapmayın etmeyin. Yusuf’ta, Adem’de yedek kulübeleri için çok önemli. Biraz anlayış, teknik ekip kısıtlı imkanlarla uğraşıyor.
Yusufla Adem ÇOK önemliyse kulübü kapatıp dağılalım.

Adem, Malatya'da bile iş yapmadı; Yusuf desen ağlağın teki.

Sabah sabah mideniz bulanacak. Benim bu sezon bulanacak midem kalmadı. Her maç aynı görüntü, ancak sizin için sezonun en kritik maçının yedek kulübesini yazıyorum. Şampiyonluk maçı, Başakşehir ile. Buyrun:

13. Çipe
8. Selçuk Inan
11. Gümüş
5. Çalık

19. Bayram
26. Kaya
33. Taşdemir
35. Akgün
88. Muğdat
14. Linnes

Yapmayın etmeyin. Yusuf’ta, Adem’de yedek kulübeleri için çok önemli. Biraz anlayış, teknik ekip kısıtlı imkanlarla uğraşıyor.

Sözlesmesi bitenler, yusuf ve adem vasatlarini alacagima altyapidaki topculara sans veririm ve yunus'u oynatirim rotasyonda.

Galatasaray’ın anlaşıp imza attırmakta geciktiği Sivasspor’un serbest kalan sağ beki Douglas, Beşiktaş’a transfer oldu. Resmi açıklama haftaya. (Fanatik)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt