Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Marcao 1 sezon daha kalmalı ama 20ye yakın bir para teklif edilirse satarız diye düşünüyorum
Bitmiş mi abiHayırlı olsun sürpriz ama yıllardır olmasını istediğim transferdi
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yusufla Adem ÇOK önemliyse kulübü kapatıp dağılalım.Sabah sabah mideniz bulanacak. Benim bu sezon bulanacak midem kalmadı. Her maç aynı görüntü, ancak sizin için sezonun en kritik maçının yedek kulübesini yazıyorum. Şampiyonluk maçı, Başakşehir ile. Buyrun:
13. Çipe
8. Selçuk Inan
11. Gümüş
5. Çalık
19. Bayram
26. Kaya
33. Taşdemir
35. Akgün
88. Muğdat
14. Linnes
Yapmayın etmeyin. Yusuf’ta, Adem’de yedek kulübeleri için çok önemli. Biraz anlayış, teknik ekip kısıtlı imkanlarla uğraşıyor.
Ryan Babel
✔@Ryanbabel
Its possible i could make a future decision nobody expected... not even myself...
https://twitter.com/intent/like?tweet_id=1141915500202647554
5:47 AM - Jun 21, 2019
Sabah sabah mideniz bulanacak. Benim bu sezon bulanacak midem kalmadı. Her maç aynı görüntü, ancak sizin için sezonun en kritik maçının yedek kulübesini yazıyorum. Şampiyonluk maçı, Başakşehir ile. Buyrun:
13. Çipe
8. Selçuk Inan
11. Gümüş
5. Çalık
19. Bayram
26. Kaya
33. Taşdemir
35. Akgün
88. Muğdat
14. Linnes
Yapmayın etmeyin. Yusuf’ta, Adem’de yedek kulübeleri için çok önemli. Biraz anlayış, teknik ekip kısıtlı imkanlarla uğraşıyor.
Kimi almisiz?Hayırlı olsun sürpriz ama yıllardır olmasını istediğim transferdi
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Galatasaray’ın anlaşıp imza attırmakta geciktiği Sivasspor’un serbest kalan sağ beki Douglas, Beşiktaş’a transfer oldu. Resmi açıklama haftaya. (Fanatik)
çok kaliteli forvet bence diagne'yi aratmaz.Bitmiş mi abi
Yıllardır peşinde koştuğumuz bir forveti , yerli ve milliKimi almisiz?
Mevlut ErdingYıllardır peşinde koştuğumuz bir forveti , yerli ve milli