Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O kadar kalinlasmadan bisi olmaz. Marco zaten fiziki bi herif degil. Semihin fln torsosu incecik ona bakarsaniz

Ne taktınız ya adamın göbeğine sezon öncesi kampında gider o göbek 1 ayda.

Marcao'da düşüş mü vardı ? bizim kadar kendi topçusunu yemeye meraklı bir taraftar daha yoktur

adamı kazanmaya yönelik konuşuyorum. sakatlıktan erken döndü bu da onu etkiledi. geldiği haftalarda canavar gibiydi bu adam , vitesi düşürdü.

adamı kazanmaya yönelik konuşuyorum. sakatlıktan erken döndü bu da onu etkiledi. geldiği haftalarda canavar gibiydi bu adam , vitesi düşürdü.
Bence fazla kebap pide yemekten düstü. Göbege bakilirsa pek beslenmeyi bilmeyen bir vatandas. Su kulüpte hic mi diyetisyen yok yav adamlar milyon dolarlar kazaniyorlar, benden cok göbekleri var.

SON DAKİKA

Dursun Özbek bu sabah Galatasaray’dan alacağı 13 Milyon 604 Bin EURO alacağı için icra başlattı!

Ben çok sevindim. Çünkü an itibarı ile dursun belasından sonsuza dek kurtulduk. Kulübü icraya veren biri bir daha başkan adayı olamaz, yaparlarsa taraftarın gazabından kaçamazlar.

Adam tatilde tatilde. Kamp in ilk 2 haftasinda herseyi eritir

Beyler, o topcu Marcao degil de, Mugdat olsaydi göbeginden dolayi yerden yere vurulurdu. Ben tatil matil anlamam. Ben amatör kendi capimda spor yapiyorum lakin yedigime ictigime her daim dikkat ederim. Profesyonel sporcudan da bunu beklerim.

Ha profesyonelligi benimseyemedi ise, teknik ekip ve yöneticiler uyarmalidir onu.

Pek adı geçmediği için sormak istiyorum, bu Maicon nolacak? Bildiğim kadarıyla biz bunu kiralık yolladık, alacaklar mı, bonservis bedeli ödeyecekler mi? Yoksa yanlış mı biliyorum sattık mı adamı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt