Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pek adı geçmediği için sormak istiyorum, bu Maicon nolacak? Bildiğim kadarıyla biz bunu kiralık yolladık, alacaklar mı, bonservis bedeli ödeyecekler mi? Yoksa yanlış mı biliyorum sattık mı adamı?
1.5 yıllık olarak kiralamıştık bu sene de Al Nassr FC'de oynayacak.

yani şöyle. bizim lig sıkıntılı bir lig ya. falcao'nun profesyonelliği 2 sene yanlış hatırlamıyorsam cicaldau da henüz o büyüklüğe adım atmamış. biz öyle böyle şampiyonlar ligi ya da uefa'da takılıcaz ligte zor maçlar olacak. iki tane çaylağa emanet etmek risk biraz.
Vallahi benzeri Marcao icin de soylenebilirdi ama endisen var mi?

Beni en az endiselendiren topcumuz Marcao.

@Sergen Zeren gelsin mi

tumblr_p4azlaMhJS1v67669o3_500.gif

Marcao kampi öyle gelirse ceza yemeli. Futbolculara avrupada tatilde bile antrenman programi vermiyorlarmi(Bundesligada var)? Guardiola belirli vücut yagsindan fazla kampa gelene ceza verdigini hatirliyorum.

Kampa kadar o kilolarin ücte ikisini egritirse, fazla sorun olmaz. Ama bire bir öyle gelirse az saygisizlik olur.

Linnes satilacak heralde

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

sergen bu adam sakatlıktan sonra düştü bence sakatlıkla alakalı ama , şimdide göbeği salmış. arkadaş ışık birini kesmeli dedi. ben marcaoyu keserim bir iki maç kendine gelsin diye.
biraz sert bi giriş yaptım sorry,ya kilo alır normal bişey bu.eritir 1 ayda ,verir kiloyu.niye keseleim 2-3 kilo için

ayrıca marcao ne zaman sakatlandı lan,ben hatırlamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt