Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2010
- 22.399
- 12.020
- 1.873
Atl.Madrid'e gider ama çok paragözmüş kendisiBENCE BANEGA OLMAZSA HERRERA OLACAK.
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Atl.Madrid'e gider ama çok paragözmüş kendisiBENCE BANEGA OLMAZSA HERRERA OLACAK.
Atletico orta saha aldı, sürpriz olabilirAtl.Madrid'e gider ama çok paragözmüş kendisi
1.5 yıllık olarak kiralamıştık bu sene de Al Nassr FC'de oynayacak.Pek adı geçmediği için sormak istiyorum, bu Maicon nolacak? Bildiğim kadarıyla biz bunu kiralık yolladık, alacaklar mı, bonservis bedeli ödeyecekler mi? Yoksa yanlış mı biliyorum sattık mı adamı?
Aslında paragöz diyemeyiz. İspanya'da falan vergi oranını düşününce orda alacağı miktar 3 aşağı 5 yukarı buradakiyle denk oluyo. Adam burda oynamak istemiyor olabilirAtl.Madrid'e gider ama çok paragözmüş kendisi
Vallahi benzeri Marcao icin de soylenebilirdi ama endisen var mi?yani şöyle. bizim lig sıkıntılı bir lig ya. falcao'nun profesyonelliği 2 sene yanlış hatırlamıyorsam cicaldau da henüz o büyüklüğe adım atmamış. biz öyle böyle şampiyonlar ligi ya da uefa'da takılıcaz ligte zor maçlar olacak. iki tane çaylağa emanet etmek risk biraz.
Vallahi benzeri Marcao icin de soylenebilirdi ama endisen var mi?
Beni en az endiselendiren topcumuz Marcao.
Yerli 11 + medyada ismi geçenler
Çipe
Şener-Gökay-Ahmet-Emre
Atalay-Selçuk
Adem-Arda-Yusuf E.
Mevlüt E.
mevlüt haric topcuya benzeyen 1 adam yokYerli 11 + medyada ismi geçenler
Çipe
Şener-Gökay-Ahmet-Emre
Atalay-Selçuk
Adem-Arda-Yusuf E.
Mevlüt E.
biraz sert bi giriş yaptım sorry,ya kilo alır normal bişey bu.eritir 1 ayda ,verir kiloyu.niye keseleim 2-3 kilo içinsergen bu adam sakatlıktan sonra düştü bence sakatlıkla alakalı ama , şimdide göbeği salmış. arkadaş ışık birini kesmeli dedi. ben marcaoyu keserim bir iki maç kendine gelsin diye.
bana benziyo lan,ama ben daha yakısıklıyım.ilgilenmiyoz ki gelsin