Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
31911.jpg

Bizim eski ekipte sağlamdı :cigara:

"Banega, Galatasaray'a daha yakın." (AS)

D9l-yu7XsAAw76I.jpg

Diagne satılmadan bonservisli oyunculara ağırlık vermemizi beklemiyorum zaten ama Umut Bozok 1.5m'a gittiyse o çok kötü olmuş. Böyle fırsat transferleri de kaçırılmaz. Oyuncuyu çok rahat ikna ederdik.

Bonservissizlerden önümüzdeki hafta Babel açıklanır herhalde. Amerika'da fink atıyor şu an pembe kaffa. :D 7-10 güne de Şener askerden döner, o açıklanır. Adem ve Yusuf isimleri Arda'ya ortam hazırlamak için çıkmamıştır inşallah. Onlara bile razı gelirim o derece. Bir de Jimmy vardı acaba o ne oldu?

Transfer nezaman başlar yönetim devre arasında olduğu gibi hocanın canın tak eder çıkarır masaya vurur sonra Yusuf Yusuf başlar bizimkiler

17-18'e sol bek eksikliğiyle girdik.Geçen sezon forvet eksikliğiyle.Bu sezon için favorim orta saha.

Fenerbahçe, Ljubomir Fejsa için Benfica'ya yaptığı teklifi 3 M €'dan 4 M €'ya yükseltti. Benfica Başkanı Vieira ise 5 M €'dan aşağı inmiyor.

bunlara libero konusunda fazla iteleniyor her sene. jailsona da 4 verdiler. ne jailson ne bu herif donk'un tırnağı etmez :D
Şu jailsona bilmem ne kadar teklif geldi freye teklif var vs haberlerine aşırı kıl oluyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt