GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 142

Emrah Yıldırım ·

Cevap
8,4K
Okunma
509,9K
Sayfa
142/422
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir arkadaşın sıkıntılı cümleleri beni bile rahatsız etti, kaldı ki duyum getireni rahatsız etmemesi garip olurdu. Ayıp ettiler.

forumu sürekli takip ediyorum. bahsettiğin kişi geldi, özgür ü tahrik etti sürekli, özgür ceza alınca işi bitti, ortalıktan çekildi. ilginç bişey oldu. iyi kötü en azından bir bilgi akışı vardı. şimdi rodop nevzat gibi adamların ağzına kaldık.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tudor Baluta - Oyuncu profili 18/19

Şu adam mı rtaş? Buysa hemen alalım

Aynen o.

Bu maç için harika oynuyor diyemem ama çok kaliteli ve soğukkanlı bir çocuk.

Donk benziyor sahadaki duruşu. Vurdumduymaz gibi takılıyor fakat öyle değil.

Pozisyon alması harika. Sanki hiç koşmuyor gibi gözüküyor ama adam aklı ile bölgesini parselliyor.

Hagi'ye kızmasının sebebi de o. Ona yardımcı olmuyor Hagi alan kapatmakta.

Max Kruse nin menejar İstanbula geldiğini foto atmıştı, aynı kişi Kenan karaman ın da menajeri, Kenan da İstanbula yola çıkmış, bir şey çıkacak mı bakalım

forumu sürekli takip ediyorum. bahsettiğin kişi geldi, özgür ü tahrik etti sürekli, özgür ceza alınca işi bitti, ortalıktan çekildi. ilginç bişey oldu. iyi kötü en azından bir bilgi akışı vardı. şimdi rodop nevzat gibi adamların ağzına kaldık.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bana garip gelen o kişinin onursal üye olmasıydı. Neyse @Özgür Ayten ve @Levent Akgün e teşekkürler en azından güveneceğimiz şeklinde bilgi taşıyorlardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt