Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trabzonspor'da Halil Dervişoğlu transferi çıkmaza girdi. Karadeniz ekibinin yaptığı 700 bin avroluk teklif kabul edilmedi.

Bir arkadaşın sıkıntılı cümleleri beni bile rahatsız etti, kaldı ki duyum getireni rahatsız etmemesi garip olurdu. Ayıp ettiler.

forumu sürekli takip ediyorum. bahsettiğin kişi geldi, özgür ü tahrik etti sürekli, özgür ceza alınca işi bitti, ortalıktan çekildi. ilginç bişey oldu. iyi kötü en azından bir bilgi akışı vardı. şimdi rodop nevzat gibi adamların ağzına kaldık.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tudor Baluta - Oyuncu profili 18/19

Şu adam mı rtaş? Buysa hemen alalım

Aynen o.

Bu maç için harika oynuyor diyemem ama çok kaliteli ve soğukkanlı bir çocuk.

Donk benziyor sahadaki duruşu. Vurdumduymaz gibi takılıyor fakat öyle değil.

Pozisyon alması harika. Sanki hiç koşmuyor gibi gözüküyor ama adam aklı ile bölgesini parselliyor.

Hagi'ye kızmasının sebebi de o. Ona yardımcı olmuyor Hagi alan kapatmakta.

Temmuz olmadan banega gelmeli, gerçi ona para vermek için de diagne öküzü satılmalı. İşimiz uzun

nevzatın haberleri kadar seside gıcıkmış

Max Kruse nin menejar İstanbula geldiğini foto atmıştı, aynı kişi Kenan karaman ın da menajeri, Kenan da İstanbula yola çıkmış, bir şey çıkacak mı bakalım

Aynen, aynisini ben de düsünmüstüm. Italya ekonomik olarak da bitik durumda ve Italya disinda az uygun pazar kaldi.
Böyle devam edersek (yk kurali gelmezse+ takimlar avrupada az adam olsa), bizim pazar da biter, hayvani fiyatlar olusur, ki basladi zaten

Böyle devam edersek (yk kurali gelmezse+ takimlar avrupada az adam olsa), bizim pazar da biter, hayvani fiyatlar olusur, ki basladi zaten
yabanci kurali gelirse kulüpler batar bence, yerli topcu alma zorunlulugundan dolayi yabanci getiremeyiz, fiyatlar iyice tavan yapar, yurt disina topcu da yollayamayiz

forumu sürekli takip ediyorum. bahsettiğin kişi geldi, özgür ü tahrik etti sürekli, özgür ceza alınca işi bitti, ortalıktan çekildi. ilginç bişey oldu. iyi kötü en azından bir bilgi akışı vardı. şimdi rodop nevzat gibi adamların ağzına kaldık.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bana garip gelen o kişinin onursal üye olmasıydı. Neyse @Özgür Ayten ve @Levent Akgün e teşekkürler en azından güveneceğimiz şeklinde bilgi taşıyorlardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt