Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.237
- 7.136
- 2.358
Erkan nasılsın kardeşim.?Tamas.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erkan nasılsın kardeşim.?Tamas.
İyiyim kardeşim, sen nasılsın?Erkan nasılsın kardeşim.?
İyidir be kardeşim. Transfer bekliyoruz.İyiyim kardeşim, sen nasılsın?![]()
Bir arkadaşın sıkıntılı cümleleri beni bile rahatsız etti, kaldı ki duyum getireni rahatsız etmemesi garip olurdu. Ayıp ettiler.
Aynen, aynisini ben de düsünmüstüm. Italya ekonomik olarak da bitik durumda ve Italya disinda az uygun pazar kaldi.Kalan son ucuz pazariz
Böyle devam edersek (yk kurali gelmezse+ takimlar avrupada az adam olsa), bizim pazar da biter, hayvani fiyatlar olusur, ki basladi zatenAynen, aynisini ben de düsünmüstüm. Italya ekonomik olarak da bitik durumda ve Italya disinda az uygun pazar kaldi.
yabanci kurali gelirse kulüpler batar bence, yerli topcu alma zorunlulugundan dolayi yabanci getiremeyiz, fiyatlar iyice tavan yapar, yurt disina topcu da yollayamayizBöyle devam edersek (yk kurali gelmezse+ takimlar avrupada az adam olsa), bizim pazar da biter, hayvani fiyatlar olusur, ki basladi zaten
Bana garip gelen o kişinin onursal üye olmasıydı. Neyse @Özgür Ayten ve @Levent Akgün e teşekkürler en azından güveneceğimiz şeklinde bilgi taşıyorlardı.forumu sürekli takip ediyorum. bahsettiğin kişi geldi, özgür ü tahrik etti sürekli, özgür ceza alınca işi bitti, ortalıktan çekildi. ilginç bişey oldu. iyi kötü en azından bir bilgi akışı vardı. şimdi rodop nevzat gibi adamların ağzına kaldık.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi