- 21 Ocak 2010
- 72.572
- 51.039
- 5.003
banega aynı lassana diarra ve asomoah gibi bizi ücretini artırmak ve piyasa yapmak için kullandıNasıl ya iptal olmamış. Öyle bir bilgi mi var rktas?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
banega aynı lassana diarra ve asomoah gibi bizi ücretini artırmak ve piyasa yapmak için kullandıNasıl ya iptal olmamış. Öyle bir bilgi mi var rktas?
Tamamda böyle bir bilgi varmı? Yokken birşeyler mi kaçırdım diye merak ediyorum ondan soruyorumbanega aynı lassana diarra ve asomoah gibi bizi ücretini artırmak ve piyasa yapmak için kullandı
dünkü sayfalarda paylaşıldı , kaynak marca'ydı sanırım.İspanya'da kalmak istiyormuş.Tamamda böyle bir bilgi varmı? Yokken birşeyler mi kaçırdım diye merak ediyorum ondan soruyorum
Marca yalan hocam. Fotomaç gibi bişey odadünkü sayfalarda paylaşıldı , kaynak marca'ydı sanırım.İspanya'da kalmak istiyormuş.
öyle mi? Abdurrahim ilgileniyoruz dediyse o iş yatmıştır malesef, geçmiş olsunçMarca yalan hocam. Fotomaç gibi bişey odao haber 1 haftadır var aynı gün Abdurrahim ilgileniyoruz demisti
Olseni alacakmışız yerineTrezeguet'i dün geceden sonra alma ihtimalimiz kalmadı istemeyenler için sevindirici haber
Olseni alacakmışız yerine![]()
Aynen öyleİmkansız
Vedat Muriqi gelirse ve fatih hoca onu işlerse yeni "silivri soğuktur şimdimiz" olabilir.