Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Babel niye yedek takimda olacagini saniyorsunuz

Adam 2.5m avro kazanacaksa ilk 11de oynatir

O kadar maas alip yedekte oturtmak gibi bir luksumuz yok

Rus ekibi Zenit, Onyekuru için Everton’a 15 Milyon Euro’luk teklif yaptı. (Takvim)

Kulübün noter işlerini yapan bir abimizden aldığım bilgiye göre şu an yöneticiler tamamen ibra davası ve dursun özbek'in tazminat sürecine karşı açılacak olan karşı davaya odaklanmışlar.

Özellikle yurtdışından yabancı oyuncularımıza tatminkar bonservis teklifleri gelmemesi sebebiyle yabancı transferi askıya alınmış.

Şu an sadece Abdurrahim Albayrak yurt içi yerli oyuncu transferi için çalışmaları yürütüyormuş.Birkaç yerli oyuncu için teminat mektubu hazırlanmış ama isim veremem dedi.

Son gün transferleri loading

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

D9p2azNWkAIdJ9H.png

Kulübün noter işlerini yapan bir abimizden aldığım bilgiye göre şu an yöneticiler tamamen ibra davası ve dursun özbek'in tazminat sürecine karşı açılacak olan karşı davaya odaklanmışlar.

Özellikle yurtdışından yabancı oyuncularımıza tatminkar bonservis teklifleri gelmemesi sebebiyle yabancı transferi askıya alınmış.

Şu an sadece Abdurrahim Albayrak yurt içi yerli oyuncu transferi için çalışmaları yürütüyormuş.Birkaç yerli oyuncu için teminat mektubu hazırlanmış ama isim veremem dedi.

D9pqMPWWwAAOwXD.jpg

Trezeguet gibi belirli bir yasa gelmis, Belcika nin orta sira takimlari tarafindan kiralanip geri gonderilmis bir oyuncuya 6-7 milyon gomelim diyen arkadaslari mantikli dusunmeye davet ediyorum. Arkadaslar bu herifte bir halt olsaydi Anderlecht gibi bir takim kasimpasa ya verirmiydi saniyorsunuz? Turkiye güres liginin istatistiklerini referans almaktan vezgecin lütfen. Amrabatta Kayserideyken ucuyordu. Yahu Belcika nin orta sira takimi mouscron da bile tutunamamis. Bu adamla sampiyonlar ligine cikmayi mi hedefliyorsunuz? Anderlecht in teknik ekibi sizin gorebildiginizi goremiyor mu zannediyorsunuz. Olmamis iste bu adam. Kulubu iflasa sureklemelerine-taraftar olarak canak tutmayin lutfen.

49343

Trezeguet gibi belirli bir yasa gelmis, Belcika nin orta sira takimlari tarafindan kiralanip geri gonderilmis bir oyuncuya 6-7 milyon gomelim diyen arkadaslari mantikli dusunmeye davet ediyorum. Arkadaslar bu herifte bir halt olsaydi Anderlecht gibi bir takim kasimpasa ya verirmiydi saniyorsunuz? Turkiye güres liginin istatistiklerini referans almaktan vezgecin lütfen. Amrabatta Kayserideyken ucuyordu. Yahu Belcika nin orta sira takimi mouscron da bile tutunamamis. Bu adamla sampiyonlar ligine cikmayi mi hedefliyorsunuz? Anderlecht in teknik ekibi sizin gorebildiginizi goremiyor mu zannediyorsunuz. Olmamis iste bu adam. Kulubu iflasa sureklemelerine-taraftar olarak canak tutmayin lutfen.

Ekli dosyayı görüntüle 49343

Avrupalılar da bir halttan çakmıyor diyebilir miyiz

Tyler Boyd'un menajeri Vlado Bozinovski: "Türk, Amerikan ve Alman takımları ile görüşüyorum. Çin'den de bazı teklifler var. Boyd kariyerini Guimaraes'te sürdürmek istemiyor."

Hollanda ekibi PSV Eindhoven, Bruma için RB Leipzig'e 15 milyon euro önerdi ve iki kulüp arasında anlaşma sağlandı.

Ianis Hagi, "Hagi isminin Galatasaray için ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Galatasaray çok büyük bir kulüp ama gelecek ne gösterir bilemiyorum. Tabii ki Galatasaray'a hiçbir zaman 'hayır' demem." dedi. (Ocak, 2019)

Medyada İrfan Can iddaalari var . Orta saha rotasyonu icin gayet iyi olurdu

Adem Büyük haberleri muhtemelen yalan. Veya sikecilere gidecegi icin kamuoyu olusturuluyor.

Beautiful dribble and finish. Really hope a premier league team picks him up this summer.

He's always been class tbh. But if Ramadan Sobhi couldn't make it, I'm no longer putting blind stock in anyone. But Trazequet is freaking awesome.

vay be gavurlar treze hakkinda neler yazmis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt