Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cidden ağustos ayı gelmeden KAP'a transfer bildireceğimizi düşünen var mı?

Adem,Türüç, gibi yerli leşleri ve anlaştığımız Babel gibi transferleri Ağustos'tan önce bildiririz ama forvet ve Banega transferleri gibi kritik yerler son haftaya kalır bence de.Ayrıca kesinlikle yine belirli bir bölgeye transfer yapılmayacak ve sezona eksik gireceğiz.

Iyi nöbetler :-)

Durumlar nasıl ? Canı sıkkılan var mı

Adem,Türüç, gibi yerli leşleri ve anlaştığımız Babel gibi transferleri Ağustos'tan önce bildiririz ama forvet ve Banega transferleri gibi kritik yerler son haftaya kalır bence de.Ayrıca kesinlikle yine belirli bir bölgeye transfer yapılmayacak ve sezona eksik gireceğiz.

Geçen seneki Onyekuru transferine çok şaşırmıştım, kampa yetişmişti. Başka da hatırlamıyorum zaten. Ana transferler yine 31 Ağustos günü yapılır.

Fener visca’yi alirsa sampiyonlugu garantiledi diyebiliriz

Ne alinganlik gosterecegim? Mevzuyu baska yere cekmeyin diyorum. Trezeguet yarin birgun bize girince, ki buyuk ihtimal girecek, hoca istiyor bu adami, o zaman zidan i, zidane la karistiran renktas hakliymis diyecekler. Olan kulubun kaynaklarina olacak.
Yahu konuyu baska yere cekmedim ki sen demissin ki Zidan'i Misirli sananlar var cok komik ben de birebir buna cevap olarak Zidan'in Misirli oldugunu gosterdim. Konuyu baska yere ceken sensin

Yahu konuyu baska yere cekmedim ki sen demissin ki Zidan'i Misirli sananlar var cok komik ben de birebir buna cevap olarak Zidan'in Misirli oldugunu gosterdim. Konuyu baska yere ceken sensin

yabanci fjtbolseverlerin yorum yaptigi siteyi bir renktasimiz referans gostermis. Sonucta ben arayip bulmadim o yorumlari. onume koyulan bir seye hizlica bir yorum yaptim. neyse uzatilacak bir mevzu degil.

Luyindama - 5 M
Banega - 6 M
Türüç - 3 M
Babel - Free
Balotelli - Free
Şener - Free
Jimmy - Free

OUT
Diagne - 15 M
Ömer - Free
Eren,Sinan,Muğdat - Sözleşme Bitimi
Onyekuru,Ndiaye - Kira Bitimi

Klas olur

Yeni sezon formalarindan aldık bakalım 2 tane hayırlı olsun. Banega transferinin 0,00000000000000000000000001'lik payını koyduk ortaya alsınlar artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt