Batuhan Hatipoğlu
Tecrübeli Üye
- 10 Temmuz 2017
- 5.111
- 4.157
- 1.278
transferler kampa yetisecek mi?
Sence?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
transferler kampa yetisecek mi?
Cidden ağustos ayı gelmeden KAP'a transfer bildireceğimizi düşünen var mı?
Adem,Türüç, gibi yerli leşleri ve anlaştığımız Babel gibi transferleri Ağustos'tan önce bildiririz ama forvet ve Banega transferleri gibi kritik yerler son haftaya kalır bence de.Ayrıca kesinlikle yine belirli bir bölgeye transfer yapılmayacak ve sezona eksik gireceğiz.
Yahu konuyu baska yere cekmedim ki sen demissin ki Zidan'i Misirli sananlar var cok komik ben de birebir buna cevap olarak Zidan'in Misirli oldugunu gosterdim. Konuyu baska yere ceken sensinNe alinganlik gosterecegim? Mevzuyu baska yere cekmeyin diyorum. Trezeguet yarin birgun bize girince, ki buyuk ihtimal girecek, hoca istiyor bu adami, o zaman zidan i, zidane la karistiran renktas hakliymis diyecekler. Olan kulubun kaynaklarina olacak.
Yahu konuyu baska yere cekmedim ki sen demissin ki Zidan'i Misirli sananlar var cok komik ben de birebir buna cevap olarak Zidan'in Misirli oldugunu gosterdim. Konuyu baska yere ceken sensin
Transfer çalışmalarını durdurmuş bu gelişme , kulüp hesaplarını ipotek koydurmuş.Şu an peşinat ve teminat mektubu gereken ve kap bildirimi pazartesi yapılacak transferlerde sarkma yaşanacakmış.cl market gelirini dursuna verecek olmamız çok üzücü
Askerlik yapiyor zaten. Inan bana bedelliler de merakli degil ellerine silah verilmesine, askerlik hic yapmamayi tercih ederlerbu bedellilerin eline neden silah veriyorlar ilginc şarjor olmasa bile verilmesi sacma artist sanırsın askerlik yapıyor