Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En gıcık kaptigim tipler yabanci ligleri yabanci oyuncuları övüp bizim ligi ve oyuncuları küçük gören "elit" futbol yorumcuları.
Bu dusunce burada da sik sik kayboluyor. Fransa Turkiye macinda sahada gorduk aslinda, bireyler olarak futbolcular arasinda alt lig / ust lig kadar fark yok. Her seye ragmen her mac her sekilde bitebiliyor yani

serdar-emre-uğur(bjkli biri olsun denirse erman gelir uğur yerine) üçlüsü bir başka cimbomlu ve soru sormayı bilen nebil moderatörlüğünde çıksalar çok iyi program olur

uğur ve ali ece insanı yoruyorlar

serdar ali ile erbatur kafa adamlardır biri bjkli biri fener
Serdar tam sinsi Fbli yaww

Ali Ece yoruyor da futbol konusmazlarsa iyi iste

Bu dusunce burada da sik sik kayboluyor. Fransa Turkiye macinda sahada gorduk aslinda, bireyler olarak futbolcular arasinda alt lig / ust lig kadar fark yok. Her seye ragmen her mac her sekilde bitebiliyor yani

Ayni sartlar ayni imkanlar yok abi. Ya en basit vasat italyan takimi 20 milyona oyuncu aliyor. İngiltereyi hiç söylemiyorum. Onlarla ayni sartlarda olalim ve sonra bu yorumu yapalim. Biz 3 milyon euro icin cok diyoruz. O yüzden cok ezmek istemiyorum bizim ligi.

Gençlik Di Baggio unutmayalım. Çok efsane adamdı. Bir ara bizimle de ismi geçiyordu.
First touch ı harika bir adamdı,hatta muazzam bir golü vardı yanlış hatırlamıyorsam,50 metreden gelen topu tek dokunuş ile kaleciyi geçip atmıştı.

Serdar tam sinsi Fbli yaww

Ali Ece yoruyor da futbol konusmazlarsa iyi iste

sinsiliğini görmedim belki öyledir ama ben dinlemeyi seviyorum açıkçası

emre ise benim aralarında en beğendiğim

uğurun sorunu takıntılı olması

sosyal medyaya kitlenip saçmalasa da bir şeyde ısrar ediyor

mesela belhanda veya anti fegulicilik

Serdara neden sempati var anlamıyorum. Adam her konuşmasında hakaret vari laflar ediyor bizim takima ve camiaya. Ama seviliyor ilginc. Ayrica Mehmet ayan yaninda diye futbol biliyor falan zannediliyor.

Ulan bu nasıl tanıtım :asd:

Photoshopçu arkadaşa hatırlatalım bu iş için Adobe After Effects programı var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt