Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 24.750
- 17.908
- 1.648
Bu sene Van Dijk alacak sikinti yokcannavaro varken ne ferdinandi renktas.Hayatimda bildiğim balon de oru alan tek defans
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sene Van Dijk alacak sikinti yokcannavaro varken ne ferdinandi renktas.Hayatimda bildiğim balon de oru alan tek defans
Bunlarda euro ucuz heraldeadamlar cildirmis
aynen birde berkhamp Inter ve arsenale gittiğinde sözleşmesinde 10 numara maddesi olduğunu biliyorum başka giymiyorduHenry de garip bi huy vardı.
Arsenalde 12 boşta olmasına rağmen hep 14 giyiyordu.
Milli takımdada 14 boş olduğu halde hep 12 giydi.
Neye takıntılıydı bi onu çözemedim.
Ayala, Hierro, Hypia, Thuram bunlar da iyiydi üstat ferdiden, Stam zaten nestayla kafa kafaya yazarımhem sol Campbell bile. dahha iyiydi Ferdinand tan
PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
12yi bilmiyorum da 14 için oğlu 5 yaşında öldüğü için giydiğini okumuştum. Bileğini öpmesi sebebi de buyduHenry de garip bi huy vardı.
Arsenalde 12 boşta olmasına rağmen hep 14 giyiyordu.
Milli takımdada 14 boş olduğu halde hep 12 giydi.
Neye takıntılıydı bi onu çözemedim.
Benim Ferdinanda hep zaafim olmusturAyala, Hierro, Hypia, Thuram bunlar da iyiydi üstat ferdiden, Stam zaten nestayla kafa kafaya yazarım
Ümit Karan, yıllar evvel Hypia için en rahat mücadele ettiğim defans oyuncusu demişti üstat.Ayala, Hierro, Hypia, Thuram bunlar da iyiydi üstat ferdiden, Stam zaten nestayla kafa kafaya yazarım
O listenin son sırasına yazarım şahsen Hypia'yı. Baresi-Costacurta-Tasotti-Maldini bunun kadar efsanesini görmedim.Göreceğimizi de sanmıyorum.stam reiste baya iyidi yabana atmamak lazım
Lucio,couto , lebeof , Cordoba, listen uzar gider kalite adam çok fazlaydı o dönemlerAyala, Hierro, Hypia, Thuram bunlar da iyiydi üstat ferdiden, Stam zaten nestayla kafa kafaya yazarım
Yaşıyor mu bu adam vay be
interli cordoba ilk sağ bekti sanırım daha sonra maldini gibi stopere evrildi galiba demi reisLucio,couto , lebeof , Cordoba, listen uzar gider kalite adam çok fazlaydı o dönemler
PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

çok çabuk adamdı hatta oyunlarda falan 90 üzeri speedi vardı dediğin gibi Javier Zanetti cezalı olunca sağda yada solbektede oynadığını hatırlıyoruminterli cordoba ilk sağ bekti sanırım daha sonra maldini gibi stopere evrildi galiba demi reis