Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.400
- 66.500
- 5.003
Liseli olduğu için madalya takarlar dursuna. Normal şartlarda o herif kesin mahkemelik olurduDursunada yapilmaliydi bu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Liseli olduğu için madalya takarlar dursuna. Normal şartlarda o herif kesin mahkemelik olurduDursunada yapilmaliydi bu
Bu Vedat ı neden begenmiyorsunuz anlamiyorum.Adam hem teknik,çalim özelligi var,siprinter,havadan ve yerden iyi fizik gucu iyi bence biz de cok basarili olur.
Sikinti da o zaten.Herif Turkiye disinda baska bir ulkeden gelse scout transferi diye milletin agiz suyu akar.Rizeyle oynadigimiz macta bize attigi golu ne diagne kazmasi,ne mitroglu atabilirdi.Vedat ismini gormesem Drogbadan bahsediyorsun zannedecektim
Terim ilerde press yapan,top tutan,oyuna katilip pas trafigine yardimci olacak forvetler istiyor.Vedat da bunlar fazlasiyla var.Diagne de hangisi vardi da 13 verip aldilar?Ayrica yabanci sinirlamasinin ne onumuzdeki yil ne de sonraki yillarda gelebilecegine ihtimal vermiyorum.Vedat yabancı sayılmasa harika transfer olurdu ama yabancı yedek santrafor transferini Muricten yana kulllanmazdim özellikle bu paralara.
Muriç Terim'in sistemine de uyan bir adam değil ayrıca. Anca 80. Dakika da Donk'u alacağına murici alır
Muriqi kalite olarak bize uygun mu tartışılır. Ben de daha iyisinin gelmesini isterim tabi. Ama hocanın sistemine uygun olduğu kesin. Uzun boylu, top saklayan, koşan ve pres yapan forvetler hocanın favorisi. Hakan Şükür'den beri bu böyle.Vedat yabancı sayılmasa harika transfer olurdu ama yabancı yedek santrafor transferini Muricten yana kulllanmazdim özellikle bu paralara.
Muriç Terim'in sistemine de uyan bir adam değil ayrıca. Anca 80. Dakika da Donk'u alacağına murici alır
Bursa bu sene tekrar çıkamazsa, bu borçla 3.lige kadar düşer. Mümkün değil ödeyemezler bu parayı.
Hoca tek başına oynatmıyor işte o adamı. Hele gol atamaz ise o adam hayatta oynatmaz tek başına. Hakanın en büyük artısı yanında arif vardı leblebi gibi atıyordu. Elmander desen o atamasa drogba atıyordu burak atıyordu en kötü umut atıyordu. Şimdi vedat gelse onyekuruyla Feghouli bi sıçarsa yanarız belhanda zaten şut çekme özürlüsüMuriqi kalite olarak bize uygun mu tartışılır. Ben de daha iyisinin gelmesini isterim tabi. Ama hocanın sistemine uygun olduğu kesin. Uzun boylu, top saklayan, koşan ve pres yapan forvetler hocanın favorisi. Hakan Şükür'den beri bu böyle.
SM-J730F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yok renkdaș götü büyük olduğu için seri hareket edemiyor, bu yüzden kulübe varması bir iki ay daha sürer.Arda Turan geldi mi ?
Bu dediklerinde haklisin ama yüzüne karşı soyleseyemessin muhabbeti biraz BOŞTU.Ben sövemezsiniz demedim ki, yüzüne karsi sövebilirmisiniz diye bir soru sordum sadece...
Diagne´ye les diyorsunuz, adam 30 gol atmis 10 milyon avro üzeri piyasa degeri var, takimin en degerli oyuncusu. Zaten satilmak icin alindi bu Adam. Takima uyum süreci uzun sürdü, eger sürmeseydi belki bizde 10 degil 15-20 gol atip ikinci yari 20 milyon avro üzeri paraya gidecekti. Kötü hali 10 gol atti. 13-18 Milyon civari piyasa degeri var.
Bu adam zaten satilacak, Fatih Hoca aynisini söyledi bastan. Bu adamin daha degerini düsürmek icin o mücadele motivasyonunu nereden aldiginizi merak ediyorum. Bu adam hem ikinci yariya forvet gerektigi icin, hemde FFP acisindan bütce gerektigi icin alindi. Vazifesini bitirip gidecek, neden bukadar sabirssizsiniz ?
herifin instagramini spamleyenlerden dolayi kim bilir kac milyon lira para kaybettik. Aldigin kadar sat icin adamdan kazanacagimiz her kurus önemli.
Elmander ilk sezonunda olağanüstü faydalı oldu ve Drogba-Burak-Umut yoktu. Sonraki sezon çok az süre aldı zaten...Hoca tek başına oynatmıyor işte o adamı. Hele gol atamaz ise o adam hayatta oynatmaz tek başına. Hakanın en büyük artısı yanında arif vardı leblebi gibi atıyordu. Elmander desen o atamasa drogba atıyordu burak atıyordu en kötü umut atıyordu. Şimdi vedat gelse onyekuruyla Feghouli bi sıçarsa yanarız belhanda zaten şut çekme özürlüsü
@ZekiUzundurukan
·
22d
Suudi Arabistan futbolunda da mali kriz çıkmış. Yıldızlar tek tek ayrılıyormuş. Giuliano da Corinthians’a gidiyormuş.
Aslinda Omer Toprak yedek icin iyi olur. Free olarak senelik 1.2 1.5 arasi yeter. Ahmet ve Semih'e gerek yok, orayi Omer ve Donk yedekler. Forvete Vedat ve Ciko yeter. Babel Onyekuru Feghouli ve belki Treze Ile kenarlar da yeter. Bence Fernando ve Belhanda satilip yerlerine daha iyileri gelmeli. Ozellikle daha skorer birisi gelmeli. 6 numara icin de paraya kiyip Belcika veya Fransa'dan birisi alinmali. Mariano Guga degisikligini ise bilmiyorum. Gelirse insallah iyidir. Tabi Banega'yi aldik diye dusunuyorum.
Kesin yalan denemez, geçenlerde Arap ülkelerinde de artık yüksek meblağlar olmayacağı haberi vardı.bu adam her gun nasil boyle yalan soyluyor yav