Mehmet BİLİCİOĞLU
10 Numara!
- 2 Aralık 2008
- 14.187
- 7.622
- 2.568
Marek Hamsik kargalara önerilmiş. Getirin banegayla birlikce ırzına geçsin ligin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Marek Hamsik kargalara önerilmiş. Getirin banegayla birlikce ırzına geçsin ligin
GelmezMarek Hamsik kargalara önerilmiş. Getirin banegayla birlikce ırzına geçsin ligin
Bence kötü ve yetersiz bi plan
Merih işi noldu onlarınJuventus, Ozan ve De ligt arasındaki tercihini hollandalıdan yana kullandı
Haydaaa muazzam olarrdoğru mudur bilmiyorum ama Carrasco'nun sözleşmesi askıya alınmış Çinde...kiralamaya çalışmak lazım....
Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
Arsenal legend approves Unai Emery's transfer move for £30m stardoğru mudur bilmiyorum ama Carrasco'nun sözleşmesi askıya alınmış Çinde...kiralamaya çalışmak lazım....
Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
Hani bos mukaveleye imza atiyordu? Kesin 2 milyon euro istemis dir pasamHaluk Yürekli Selcuk İnan'ın Galatasaray'ın teklifini kabul etmediğini , su anda boşta olduğunu söyledi.
SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
15e anlaşıp sassolo da 1 sene daha kiralık oymayacakmış sanırım
Alacağı para çok fazla. Yine hata yapıyorlar biz bonservisi bir şekilde çıkarıyoruz. Ama adamı yollayamiyorsun bu paraları başka kimse vermediği için.
SM-G950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Taraftar satilmasini isteyip ama satilmamasi içinde elinden geleni yapiyor yani cok haklisinBen sövemezsiniz demedim ki, yüzüne karsi sövebilirmisiniz diye bir soru sordum sadece...
Diagne´ye les diyorsunuz, adam 30 gol atmis 10 milyon avro üzeri piyasa degeri var, takimin en degerli oyuncusu. Zaten satilmak icin alindi bu Adam. Takima uyum süreci uzun sürdü, eger sürmeseydi belki bizde 10 degil 15-20 gol atip ikinci yari 20 milyon avro üzeri paraya gidecekti. Kötü hali 10 gol atti. 13-18 Milyon civari piyasa degeri var.
Bu adam zaten satilacak, Fatih Hoca aynisini söyledi bastan. Bu adamin daha degerini düsürmek icin o mücadele motivasyonunu nereden aldiginizi merak ediyorum. Bu adam hem ikinci yariya forvet gerektigi icin, hemde FFP acisindan bütce gerektigi icin alindi. Vazifesini bitirip gidecek, neden bukadar sabirssizsiniz ?
herifin instagramini spamleyenlerden dolayi kim bilir kac milyon lira para kaybettik. Aldigin kadar sat icin adamdan kazanacagimiz her kurus önemli.