Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda'yı yollayıp gelen paranın bir bölümüyle dünya yıldızı olabilecek potansiyele sahip, genç, seneye yerli statüsünde oynayabilecek Ianis Hagi'yi almak muazzam olurdu.

Hamsik 22 milyona yeni gitti sayilir. Çinde 9 milyon kazaniyor. Ne kargasi arkadaslar

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Sky Italia: "Milan, Ozan Kabak için 15 milyon € ödemeyi kabul etti. Ancak Ozan Kabak'ın temsilcileriyle Milano'da yapılan görüşmede anlaşma sağlanamadı. Çünkü Premier Lig kulüplerinden daha yüksek maaş teklifi geldi."

Ben de aynisini dusunuyorum, brezilya'li takimlar Mariano ve Fernando icin fazla bonservis odemez, tahminim en fazla 2-2.5m falan veren olur. En dogrusu çin'e veya araplara satmak olacaktir

1 yil sozlesmeleri kaldi ve bu ikili gittikce geriye gidiyor, Mariano'nun oyun gorusu bize cok katki sagladi ama performans olarak geriye gidiyor, Fernando ise sampiyonluk haftalara girmeden once butun sezon boyunca hayal kirikligiydi, ust uste aldigi gereksiz sari kartlar, rakibini geriden izlemesi ve takip etmemesi... sampiyonluktan sonra ntv spor'a yaptigi aciklama:

49412
49413

Bu transfer doneminde orta sahayi komple degistirmeliyiz. Orta saha komple yenilenmezse CL'de kimse basari beklemesin

Alacağı para çok fazla. Yine hata yapıyorlar biz bonservisi bir şekilde çıkarıyoruz. Ama adamı yollayamiyorsun bu paraları başka kimse vermediği için.

SM-G950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Adam daha genc sayilir ve Kosovo milli takimin banko ilk 11 oyuncusu. Bence parami alayim ve yatayim mentalitesine sahip olmayacaktir. Ama maas konusunda hak veriyorum. Boyle bonkor takilmaya gerek yok. Sonra herkes bize sagilacak inek muamelesi yapinca kızıyoruz

Ben sövemezsiniz demedim ki, yüzüne karsi sövebilirmisiniz diye bir soru sordum sadece...

Diagne´ye les diyorsunuz, adam 30 gol atmis 10 milyon avro üzeri piyasa degeri var, takimin en degerli oyuncusu. Zaten satilmak icin alindi bu Adam. Takima uyum süreci uzun sürdü, eger sürmeseydi belki bizde 10 degil 15-20 gol atip ikinci yari 20 milyon avro üzeri paraya gidecekti. Kötü hali 10 gol atti. 13-18 Milyon civari piyasa degeri var.

Bu adam zaten satilacak, Fatih Hoca aynisini söyledi bastan. Bu adamin daha degerini düsürmek icin o mücadele motivasyonunu nereden aldiginizi merak ediyorum. Bu adam hem ikinci yariya forvet gerektigi icin, hemde FFP acisindan bütce gerektigi icin alindi. Vazifesini bitirip gidecek, neden bukadar sabirssizsiniz ?

herifin instagramini spamleyenlerden dolayi kim bilir kac milyon lira para kaybettik. Aldigin kadar sat icin adamdan kazanacagimiz her kurus önemli.
Taraftar satilmasini isteyip ama satilmamasi içinde elinden geleni yapiyor yani cok haklisin

Umarım Selcuk ile sözleşme uzatmayız ve Babelde gelmez , Hem kadroyu yenileyeceğiz diyoruz hemde bitik adamlar gündemden düşmüyor, Türüc'ü al ve Celil'i kullan Leşçuğa gerek yok açıkçası.

Selçuk'un red olayı yeni sözleşme imzalamamamız adına yönetime bahane olur inşallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt