Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Kutsal Terimciler Birliği?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaynak Türk BasınıKutsal Terimciler Birliği?
Öyle okudum hocam, aslı var mı bilmiyorum. Bahsedilen bildiri 1 Temmuz itibariyle yapılabiliyormuş.1 Temmuzda dönem mi bitiyor .. hiç mantıklı değil
Leverkusen'e gidecek büyük ihtimalle[B]YellowRed Post[/B] @[B]yellowredpost[/B] 2 dk.2 dakika önce
Daha fazla
Bonservisi Real Madrid'te olan ve geçen sezonu Vitesse'de kiralık olarak geçiren 20 yaşındaki Martin Ödegaad, teknik direktör Zinedine Zidane'ın raporu sonrası yeni sezonda da kiralanacak ve en güçlü adaylardan biri Galatasaray.
[B]YellowRed Post[/B] @[B]yellowredpost[/B] 2 dk.2 dakika önce
Daha fazla
Bonservisi Real Madrid'te olan ve geçen sezonu Vitesse'de kiralık olarak geçiren 20 yaşındaki Martin Ödegaad, teknik direktör Zinedine Zidane'ın raporu sonrası yeni sezonda da kiralanacak ve en güçlü adaylardan biri Galatasaray.
EFSANE TRANSFER OLUR ÇOK BEĞENDİĞİM FUTBOLCU
ÖZELLİKLE SOL AYAĞI ÇOK İYİ , GENÇ , TEKNİK , MÜCADELECİ VE EN ÖNEMLİSİ İSKANDİNAV OLMASI (MÜCADELECİ YANİ)
KİRALIK OLURSA F/P TRANSFERİ OLUR
tmm dırAli bey , lütfen capsi kapatın. hepsi büyük harf olunca çok göz yoruyor okumak.

Yikmaya geldim.kom*nist herif kapitalizmin kucağına gitmiş heee??
muric icin 1,5m gayet iyi
bok atmaya gerek yok
muric icin 1,5m gayet iyi
bok atmaya gerek yok
1 milyon versek gelmeyecek sankiNesi iyi yav, tek başarısı geçen sezon ikinci devre en iyi santrafor performansını göstermesi olan adam bir anda niye maaşının bilmem kaç katını alıyor.