Nesi iyi yav, tek başarısı geçen sezon ikinci devre en iyi santrafor performansını göstermesi olan adam bir anda niye maaşının bilmem kaç katını alıyor.
Muric, Eren ve Cagne den daha basarili performans gosterecek.
Nesi iyi yav, tek başarısı geçen sezon ikinci devre en iyi santrafor performansını göstermesi olan adam bir anda niye maaşının bilmem kaç katını alıyor.
Varsayımlar üzerinden mi maaş vereceğiz.Yarım sezonluk performansı varMuric, Eren ve Cagne den daha basarili performans gosterecek.
Varsayımlar üzerinden mi maaş vereceğiz.Yarım sezonluk performansı var
Allaaaaaah !
Ben bunu ta gecen sene ocakta nagatomo ile birlikte soylemistim menajerlerin kucagina oturduk diye.Belki de hepsi ya da bazıları bize geldikten sonra o şirketle anlaşmıştır bilemem ama aynı menajerlik şirketine bağlı oyuncuları görünce bir burukluk oldu bende. Yahu scout başarısı vs. faso fiso mu bizde? Bizde scoutlar sadece menajerler tarafından bir havuzdan yapılan öneriler içerisinden ismi önüne konulan oyuncular hakkında rapor mu yazarlar sadece? Sanki takımı biz kurmuyoruz da, klişe "dış güçler" lafındaki gibi birilerinin oluşturduğu havuzdan balık avlayıp tutarsa transfer başarısı diye övünüyoruz. Okyanusa açılmak gibi bir planımız yok mu?
33 yaşındaki Mariano'ya kimse 4 milyon euro vermez diye düşünüyorumŞu linnese 6 milyon euro veriyorlarsa direkt yapistirip yanina marianoyuda verelim babasi amcalik yapsin herife.
Gugayi getirin.
33 yaşındaki Mariano'ya kimse 4 milyon euro vermez diye düşünüyorum
Allaaaaaah !
Mitroglou'nun yerine düşünülen isim. Bu sezon değil de önümüzdeki sezondan itibaren Türk Statüsünde oynayabilecek bir oyuncu için gayet makul bir rakam. Yedek golcü olabilir. Ayrıca 4-4-2'de ikinci forvet olabilir. Mitroglou'dan 10 kat daha iyi. Mitroglou gönderilmeli.muric icin 1,5m gayet iyi
bok atmaya gerek yok