Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
özürlük bir durum yok ortada ama neden bu kadar takıldınız duyumculara ben onu çözemedim sırf sen değil forum genelinde diyorum..Adam forum yönetimini ikna ettiği sürece duyumunu paylaşabilir bu işten kimse para şan şöhret kazanmıyor ...levent abi olsun özgür olsun gayet bilinçli insanlar zaten kaynakları devamlı yanılırsa onlar da bir duyum vermez...
Hepsini geçtim koca Galatasaray kulübü KAPa oyuncu bildirip kaç kere alamadı yani bunlar olası şeyler

Adamlar burada olmaz dediği transferlere arka da(sizin görmediğiniz bir kısım mesajlar) kesin bitti abi diye yazıyorlar

Geçiniz bu duyumcuları bir de havaya girmiş yok beni gazeteciler takip ediyor vs diye.2 laf söylüyorsun yediremeyip küsüyor

Çok abarttınız bu herifleri bu isimler olmadan da Gsc vardı olmaya da devam edecek

Eğer o gelmez dediği isimler gelirse de totem yapıyorum yazacak aha bak şimdiden yazıyorum bunu biz böylelerini çok gördük

Bu sene de bu moda oldu. Bu seneye kadar duyum paylasilmasi hic sorun olmuyordu, ama ne zaman forum icinden duyum paylasimi olmaya basladi sacma sapan davranislar sergilenmeye basladi. Hadi iki tane kocaman adam laf söz olacagini göze alip bilgi paylasmak icin zahmet ediyorlar, günlerdir bunu pisirip pisirip ti ye alan kocaman adamlar yaptiklarinin komik olmadiginin farkinda degiller mi.

FLAŞ Müfit Erkasap: "Vincent Aboubakar, Galatasaray'ın istediği bir futbolcu ve Fatih hoca da Aboubakar'ı istiyor" (Radyospor)

Burada olmayacak yazıp milletle alay edip arka tarafta transfer bitti abi yazanlara selam olsun ;)

Aboubakar keşke olsa ya aradığımız forvet
49502

Ozornwafor değişik bir tip Yobo/Desailly/Adebayor karışımı gibi duruyor

Envoyé depuis mon Samsung D500 en utilisant Tapatalk

Aydın dalga geçer gibi gülmeye gerek yok. İlla Dm'leri mi paylaşalım burada ? Özele biraz saygı istiyorum. İnanırsın inanmazsın. Oda seni bağlar lakin taşak geçmene üzülürüm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt