Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burada objektif bir yorum yapmak isterim. Çok değil, beş ay önce nöbetin adı Özgür Ayten nöbeti olsun deniyordu pek çok kişi tarafından burada, bu kadar çabuk renk değiştirip bir anda bu adamı taşlamak pek mantıklı değil, küfür etmişse zaten cezasını almıştır o ayrı mesele

Herkes tikir tikir transfer yapiyor. Oyuncu satacaksa satiyor. Bizimkiler bizi kanser etmeye yemin etmis. Hepimizin icinde-bir tedirginlik var. Ya diagne-satilmazsa, elde patlarsa diye. Yonetim ffp konusunda dikkatli calisiyor ama takim planlamasi konusunda ibra edilmeyi kesinlikle haketmediler.

transfer yok diye yine birbirine girdi ya forum... Sabredin arkadaşlar 1 hafta daha olmazsa stres atarsınız bomboş meseleler için birbirinize niye sallıyorsunuz ki

Sen harbi harbi eğitilmezsin. Nuri misin Servet misin nesin bilmiyorum. Sana laf anlatırsam bundan sonra benden büyük şerefsiz ve haysiyetsiz yoktur. Like içinmiş. Kişi kendinden bilir işi derler. Şimdi def ol.
Hadi kardesim ya birak baydin iyice medya ya cikan isim haric bir tane isim at suraya dogru ciksin goetüne fb logo dövmesi yaptirip buraya paylasmayan top olsun

SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

özgür ayten luyindamanın l si basında yokken transfer bitti demiş

yunus akgüne anderletchin yaptığı teklifi gelecek transferden alacağımız payın yüzdesine kadar bilmiş birisidir

şeref aydından başka bu foruma bu kalibrede duyumcu gelmedi o da shakiride falan patlamıştı zaten

Koskoca adamlar 10 yaşında bebe gibi kıskandınız be şu çocuğu ulan adam iyi ki bir duyum tutturdu ne hasetmişsiniz aylardır içinizde kalmış.. Bir çekemediniz neyini çekemediniz onu da anlamadım tamam size daha çok like atacağız bundan sonra

maalesef unsal adami kusturdu

Surda ki sacma sapan tartismalardan kim bilir kac kisi forumu birakti ya. Ne gerek var abi ? Ne gerek var
sırf bunun için foruma giren var galiba yav. 50 tane kap olsa yorum atmayacak adamlar kavga olunca geliyorlar herhalde bir anda. Rahatsız edici bir durum cidden, hiçbirşey burda kavga etmeye değmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt