Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnan dikkat etmedim kim ne demiş diye ben genele konuştum.. Bu adam küfredecek biri değildi belli ki çok üstüne oynanmış.. Cidden yakıştıramıyorum ya koca koca insanlara özgürce salça olunması kendi kendine böyle şeyler yapacak değil

ilk atismalar zaten Unsal ve Ozgur arasinda oldu, unsal adami yok sen balonsun yok fakesin dedi ve adam cekti gitti.

yilanin basi unsaldir

Bazi takimlar afrika kökenli futbolcu transfer eder bizimkiler ise transfere baslamak icin afrika kupasini bitmesini bekler

Adminler ve modlar sazı elinize almanın zamanı geldi. Kanun kılıçlarınızı artık çıkarın, iyi niyetiniz fazla iş yapmadı anlaşılan.

böyle dedim birader
hakan boş yapma kardeş
bunları kanıtla
kanıtlamazsan 1 ay forumdan atılmaya var mısın?

demin adama annene laf edilmeli falan yazdın ama hala herhangi bir ceza almadın

torpilin kimden onu açıkla sonra millete rest çek

İnan dikkat etmedim kim ne demiş diye ben genele konuştum.. Bu adam küfredecek biri değildi belli ki çok üstüne oynanmış.. Cidden yakıştıramıyorum ya koca koca insanlara özgürce salça olunması kendi kendine böyle şeyler yapacak değil
Akif abi selam (abi diyorum, 28 yasindayim; yastan ziyade agiz aliskanligindan :)) yorumlarin ve dogru degerlendirmen icin sahsen tesekkur ederim, artik salca olana sadece moderasyonu davet edecegim ve salca olanlar gibi eglence amacli forumda takilacagim. Fakat kendi aramizda bir organizasyon yapip hem bilgi paylasimi, hem keyifli bir Galatasaray toplantilari yapabiliriz arada. Ne dersin?

demin adama annene laf edilmeli falan yazdın ama hala herhangi bir ceza almadın

torpilin kimden onu açıkla sonra millete rest çek
benim anneme laf eden şahıstı
hak edene hak ettiği gibi davrandığımda ceza alıyorum dedi

bende hak edene hak ettiği gibi davranmak gerekiyorsa sana etmek gerek dedim

torpilim çok yükseklerden erişemezsin

tam transfer zamani

tenor.gif

benim anneme laf eden şahıstı
hak edene hak ettiği gibi davrandığımda ceza alıyorum dedi

bende hak edene hak ettiği gibi davranmak gerekiyorsa sana etmek gerek dedim

torpilim çok yükseklerden erişemezsin

aranızdaki olayı bilmiyordum sorry

gözüm yok erişmekte kardeşim 10 senedir kendi çapımızda takılıyoruz forumda hamdolsun

Akif abi selam (abi diyorum, 28 yasindayim; yastan ziyade agiz aliskanligindan :)) yorumlarin ve dogru degerlendirmen icin sahsen tesekkur ederim, artik salca olana sadece moderasyonu davet edecegim ve salca olanlar gibi eglence amacli forumda takilacagim. Fakat kendi aramizda bir organizasyon yapip hem bilgi paylasimi, hem keyifli bir Galatasaray toplantilari yapabiliriz arada. Ne dersin?
hocam transfer ne durumda doğru veya değil ben pek umursamam bu işleri. Az çok bilgilendirirsen sevinirim
Banega hakkında net olumsuz demiştin mesela evren gözden tut yabancı-yerli bir çok basın haberlerini yapıyor. Nedir genel olarak son durum rica etsem

Yine ayni kisiler gelip adama gereksiz yere laf sokma derdine giriyor, bir moderator de her zamanki gibi sakinlestirmek yerine laf atiyor

Adam adminlerden onay aldi ki duyum veriyor, kafasina gore yazmiyor, inanmak zorunda degilsiniz ama bir zahmet konunun icine etmeyin, saygili olalim birbirimize

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt