Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar kimse birbirine buna inanacaksin diye ağzına silah sokup zorla inanmasini beklemiyor zaten bilgi aktariliyor, onayını almış senin inanmaman, güvenmiyor olman yüzünden başkalarını mahrum etmeye gerek yok. Duyum verenlerin de herhangi bir çıkarı yok ki zaten bu olaydan. bize söylese n'olur söylemese n'olur ne geçer eline veya ne kaybeder. Bu kadar büyütülecek bir durum mu bu?

GSTV çalışanı Serbay Senkal, Ali Naci Küçükc Metin Karabaş ve Irmak Kazuk’la yemeğe çıkmış.

Ne bilgiler vardır onlarda varya :)

Özellikle Serbay bence çok şey biliyor.

Bu gece Ali Naci patlatır belki bir ÖZEL SON DAKİKA haberi. :giggle:

SICAK BİLGİ | Ozan Kabak’ın menajeri ile Milan’lı yöneticiler arasında görüşmeler sona erdi. Milan 15 Milyon Euro karşılığında Ozan’ı transfer etti. Sözleşme 5 yıllık. Ozan Kabak ise yıllık 1 Milyon Euro kazanacak (via: @scoutcheff ) https://t.co/MInJ2fAIJl

olayları sen de biliyorsun semih
birkaç kişi organize şekilde saldırıyor zaten bana
boş yere şikayetler felan ama amaçlarına ulaşamayacaklar

Yani ben o gün senin bişey yaptığını görmedim biri attı senin ismini ortaya başladı millet sana yüklenmeye. He görmedim ama dediysen de takılma amaçlı bişey bu kadar büyütülmesi ne anlamadım. Saçma sapan olaylar

Avci yillik on iki (12) milyon TL alacakmis

Yonetim is bitiremiyor ki duyumcular hakli ciksin. Adam kiminle ilgilendigimizi duyup bize aktariyor. Ama daldan dala atlayan yonetim bir turlu transfer yapamiyor.

Ulan sanki dünyayı kurtarıyoruz. Herkesin burun havada kimse kıl aldırmıyor. Sanırsın fbli gsli kavgası var. Konuşa konuşa bile anlaşamıyorsanız engelleyin geçin görmemezlikten gelln konuşmayın bu ne lan bıdı bıdı bıdı bıdı
mantıklı beyanlarda bulunup ortalığı sakinleştirme birader

Konuyu sulandırmayın, burda 2 forum üyesinden biri duyum ayağına boş ağızdan sıkıyor ve bizi kullanıyor ben bunu anladım. Biri patlayınca haberi diğerinden aldım diyor, diğeri çıkıp yok öyle bişey, kanıtla diyor. Arkadaş twitterda yeteri kadar kolpacı uyanık duyumcu var zaten, biz bi de forumda sizin yalanlarınıza inanıp layk mı vereceğiz.

Mexico, Guadalajara dan selamlar

fd4d6ce54c4dfb806c34b0140d62059f.jpg
Calilarin arasinda nabiyon rendas?

Ben hala Levent Bey'den Nijeryali ile ilgili benden aldigi duyum icin kanit bekliyorum. Moderator arkadaslara da ozelden atabilir. O da ayri bir komedyenmis, yanilinca top atmak falan

SICAK BİLGİ | Ozan Kabak’ın menajeri ile Milan’lı yöneticiler arasında görüşmeler sona erdi. Milan 15 Milyon Euro karşılığında Ozan’ı transfer etti. Sözleşme 5 yıllık. Ozan Kabak ise yıllık 1 Milyon Euro kazanacak (via: @scoutcheff ) https://t.co/MInJ2fAIJl
Yıllık 1m euro mu kazanacak ? İnanmadim. Bundesliga nin en iyi caylagi 1m almaz bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt