Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Özgür Ayten

Burada güzel güzel millete laf yapıyorsun

Foruma gelmeyecek yazıp,arka tarafta %90 bizde yazıyorsun.Kimse sana duyum veriyorsun diye kızmıyor,böyle milletin aklıyla alay dersen gereken tepkiyi alırsın

Yediğin cezada gayet yerinde bir cezaydı hatta bir başkası olsa 1 ay yemişti bile torpilden felan bahsedilmiş en büyük torpil sana yapıldı

Orman: "Fener Ol çok iddialı bir kampanyaydı. Onları tebrik ediyorum. Beşiktaş'ta böyle bir şey yapmadık, düşünmüyoruz da. Böyle olacaklarını düşünmüyordum. Tebrik ediyorum, cesaret gerektiren bir şey. Fenerbahçe dost camiamız."

kardeş yaptık len
Omurgasız herif

Gssözlük'ten duyum getirdim (başlık Banega)

(bkz: hayırlı olsun)
aslında haber daha önce geldi ama bugün yine tamam denilince yazayım dedim. olmazsa linç etmeyin:)
(bkz: 2019-2020 sezonu yaz transfer dönemi)
24 Haziran 2019 19:41 · gurrpegi

• gurrpegi hayırlı olsun dediğine göre transferi bitmiştir. hayırlı olsun.

beni sneijder ve drogba'dan sonra gerçek anlamda heyecanlandıran ilk transfer olmuştur. ligin içinden geçecektir.
    24 Haziran 2019 20:19 · kabasaakaal

• gurrpegi çaktırmadan bilgiyi vermiş kaçmış, bu adamı seviyoruz. yanıldığı olmadı benim gördüğüm.

en az 1 sene gözlerimizin pasını sileceğine emin olduğum ayakları yere sağlam basan oyuncu, bize fazlasıyla iyi gelecektir. hayırlı olsun inşallah.
    24 Haziran 2019 20:24 · siraccc

@Özgür Ayten

Burada güzel güzel millete laf yapıyorsun

Foruma gelmeyecek yazıp,arka tarafta %90 bizde yazıyorsun.Kimse sana duyum veriyorsun diye kızmıyor,böyle milletin aklıyla alay dersen gereken tepkiyi alırsın

Yediğin cezada gayet yerinde bir cezaydı hatta bir başkası olsa 1 ay yemişti bile torpilden felan bahsedilmiş en büyük torpil sana yapıldı
Ee Aydin sen de mesaji gordugunu iddia ediyordun oglen simdi mobildeyim de gayet bulurum yani eve gecince adam oyle bir mesaj olmadigini soyluyor, hadi ispatla madem gorduysen yok gormeyip gordum diyorsan kendine uygun sifati da sen sec.

Gssözlük'ten duyum getirdim:

aslında haber daha önce geldi ama bugün yine tamam denilince yazayım dedim. olmazsa linç etmeyin:)

beni sneijder ve drogba'dan sonra gerçek anlamda heyecanlandıran ilk transfer olmuştur. ligin içinden geçecektir.

• gurrpegi çaktırmadan bilgiyi vermiş kaçmış, bu adamı seviyoruz. yanıldığı olmadı benim gördüğüm.

en az 1 sene gözlerimizin pasını sileceğine emin olduğum ayakları yere sağlam basan oyuncu, bize fazlasıyla iyi gelecektir. hayırlı olsun inşallah.

duyum nerde renktas bulamadim kim gelmis

adamların transfer nöbetine bak 4 sayfa

Ee Aydin sen de mesaji gordugunu iddia ediyordun oglen simdi mobildeyim de gayet bulurum yani eve gecince adam oyle bir mesaj olmadigini soyluyor, hadi ispatla madem gorduysen yok gormeyip gordum diyorsan kendine uygun sifati da sen sec.

Boş yapmayalım buyur al kendi yazdığı mesaj ;

Abi Banega icin Fener devrede. 90% biz kaptik. Ama ibne basin cok dillendirdi. Mahmut abi de rica etti, kulliyen yalan yaz foruma dedi. Medyada devre arasi transferlerini onden duyurttugu icin bana, beni takip eden gazeteciler var oldugundan boyle bir sasirtmaya gidelim dedi. Ekran goruntusu de atabilirim, o yuzden gelene kadar cok dillendirmeyelim diye yazdim onu, sana da bilgi geceyim de yalanciya cikmayalim )

-- ozgur

Kendinizile karıştırmayın emin olmadan konuşmayız

Konunun demin kapandığını sanıyorduk.
Arkadaşlar uzatmayalım, nöbeti kilitlemek zorunda bırakmayın lütfen.

Güvenilirmi bu?

Ünsal en çok kızdığım yöneticidir muhtemelen de çocuğun annesine laf edilmiş ve ne gariptirki kendilerine edilse ortalığı ayağa kaldıracak kişiler çocuğa bok atıyor.

Mevzu transfer haberi vermek mi? Mesela Luyindama'dan benim de haberim vardı ama buraya yazmadım, 2 gün önce bildiğim için başım göğe ermedi hani öyle olacağını sanıyorsanız.

Bu dakikadan sonra kişisel duyum vermeyi herkese yasaklıyorum, ikinci bir karara kadar da böyle olacak. Sürekli hakaret eden de transfer nöbetini, genel sohbet üzerinden takip eder.

Bu adam sizlerden izinsiz bir duyum mu verdi yoksa kaynağını yönetimle paylaşıp izin mi aldı..?

Ayrıca yönetimden duyum için izni alan bu arkadaşın üstüne neden bu kadar gelindi onu da bir sorgulamak lazım.. Neden kolpacı dendi mesela neden tahrik edildi..? Ben küfür olayına denk gelmedim tabi ki çok yanlış ama bu adam da durduk yere birine küfredecek değil mutlaka öncesinde bir olay olmuştur..
Özgür Ayteni senin kadar bile tanımam hiçbir bağım yok kendisiyle ama bu adam göz göre göre kışkırtıldı bilinçli olarak..
Çoğumuz 25 üstüyüzdür burada duyumu tuttu diye özgüre hayran kalacak değiliz .. Ne onun ne bizlerin kimsenin bir çıkarı yokken bu işten neden millete bu kadar battı?
Kusura bakmayın ama bu işlere baştan fazla müsamaha gösterildi ya duyumcu diye ortalığa salmayacaktınız ya da bu herifi trollemeye çalışanlara gerekli uyarıyı yapacaktınız yönetim olarak.. İş çığırından çıktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt