Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gssözlük'ten duyum getirdim (başlık Banega)

(bkz: hayırlı olsun)
aslında haber daha önce geldi ama bugün yine tamam denilince yazayım dedim. olmazsa linç etmeyin:)
(bkz: 2019-2020 sezonu yaz transfer dönemi)
24 Haziran 2019 19:41 · gurrpegi

• gurrpegi hayırlı olsun dediğine göre transferi bitmiştir. hayırlı olsun.

beni sneijder ve drogba'dan sonra gerçek anlamda heyecanlandıran ilk transfer olmuştur. ligin içinden geçecektir.
    24 Haziran 2019 20:19 · kabasaakaal

• gurrpegi çaktırmadan bilgiyi vermiş kaçmış, bu adamı seviyoruz. yanıldığı olmadı benim gördüğüm.

en az 1 sene gözlerimizin pasını sileceğine emin olduğum ayakları yere sağlam basan oyuncu, bize fazlasıyla iyi gelecektir. hayırlı olsun inşallah.
    24 Haziran 2019 20:24 · siraccc
burada qaurkeboy diye biri vardı, onun gibi şahıs mı bu herif

Aboubakar sezon başında çapraz bağ koparmamış mıydı?

Bence çok riskli olur. Şu an o bölge yani forvet bölgesine her anlamda tartışılmayacak biri lazım.

Sakatlık sonrası nasıl döndü bilmiyorum ama çapraz bağ sakatlığı çok ciddi sakatlık.

Onu alırsak muhtemelen 1. forvet olacak fakat yine sakatlanırsa forvetsiz kalırız.

Sakatlık sonrası durumunu takip eden varsa bilgilendirmesini rica ederiz.

Mevzu transfer haberi vermek mi? Mesela Luyindama'dan benim de haberim vardı ama buraya yazmadım, 2 gün önce bildiğim için başım göğe ermedi hani öyle olacağını sanıyorsanız.

Bu dakikadan sonra kişisel duyum vermeyi herkese yasaklıyorum, ikinci bir karara kadar da böyle olacak. Sürekli hakaret eden de transfer nöbetini, genel sohbet üzerinden takip eder.
Evet, mevzu transfer haberi vermek ama gercekten

Yani biz gerceklesecek olasi bir transferi onceden ogrenmek, bu konuda kafa patlatmak, heyecanlanmak icin buradayiz

Yoksa hic foruma girmeyelim neticede KAP nasilsa geliyor yani

Mesela Luyindama duyumunu sen yazsan nobete senin adin konulsun derdik, senin pesini birakmazdik

Duyumculuk kadar onemli bir muessese yok nobet cercevesinde. Eger olay bir transferin olasi en erken zamanda ogrenilip nobeti tutulmasi degilse nedir?

Belki senin ya da x bir duyumcunun basi goge ermiyor ama nobetcilere yariyor, bu gecerli sebep degil midir

Renktas, konu beni aşar ama belliki arkadaslar tartismayi kapatma taraftari. Senin hala ateşe körükle gitmen bana gore olmuyor bu durumda.
Arkadasa cevap, Banega icin oyle yazmam gerekiyordu ve aninda da dmden 1 saniye beklemeden aciklamami yaptim. Kimseye baska aciklama yapma ihtiyacim yok. Dedigim gibi rerererarara sitesinden gurrpegiyi takip edin transfer seven arkadaslar

@Uğur Yılmaz Hatta geçen nöbette bunu dediğimde bana dmlere nerden ulaştığımı sormuştu.Şimdi söyle bakalım yalancı kim ?
Evet Ozgur manipulasyon yapmis dedigi gibiyse bana gore sen yalancilik olarak da degerlendirebilirsin ama oglen bahsi gecen konu genc stoper hakkindaki yazismalar degil miydi?

Evet, mevzu transfer haberi vermek ama gercekten

Yani biz gerceklesecek olasi bir transferi onceden ogrenmek, bu konuda kafa patlatmak, heyecanlanmak icin buradayiz

Yoksa hic foruma girmeyelim neticede KAP nasilsa geliyor yani

Mesela Luyindama duyumunu sen yazsan nobete senin adin konulsun derdik, senin pesini birakmazdik

Duyumculuk kadar onemli bir muessese yok nobet cercevesinde. Eger olay bir transferin olasi en erken zamanda ogrenilip nobeti tutulmasi degilse nedir?

Belki senin ya da x bir duyumcunun basi goge ermiyor ama nobetcilere yariyor, bu gecerli sebep degil midir

Ne alaka ?

Yıllardır buradayım duyum olmadan da gayet işler vaziyetteydi forum.O senin kendi düşüncen

Transfer söylentisi üzerinden bile sayfalarca tartışma yaşanıyor

Kolpa duyumcular duyum verse ne olur vermese ne olur.Bir şekilde isimler zaten gün yüzüne çıkıyor Banega transferini 10 gün önce öğrensen eline ne geçecek bana söyler misin ?

Ho
49519

Ne alaka ?

Yıllardır buradayım duyum olmadan da gayet işler vaziyetteydi forum.O senin kendi düşüncen

Transfer söylentisi üzerinden bile sayfalarca tartışma yaşanıyor

Kolpa duyumcular duyum verse ne olur vermese ne olur.Bir şekilde isimler zaten gün yüzüne çıkıyor Banega transferini 10 gün önce öğrensen eline ne geçecek bana söyler misin ?
forumun ağasıymışım bu konu hakkında düşüncelerini alalım :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt