Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet Ozgur manipulasyon yapmis dedigi gibiyse bana gore sen yalancilik olarak da degerlendirebilirsin ama oglen bahsi gecen konu genc stoper hakkindaki yazismalar degil miydi?

Ben o konu hakkında ona laf yapmadım ki

Benim dediğim foruma Banega'ya külliyen yalan yazdı ama arka planda başka kişilere Banega yüzde 90 Gs'de yazmış tepkim ona

Sonra gelip hatta o savını destekler nitelike bir sürü mesaj attı akıllarımız la alay eder gibi

Ne alaka ?

Yıllardır buradayım duyum olmadan da gayet işler vaziyetteydi forum.O senin kendi düşüncen

Transfer söylentisi üzerinden bile sayfalarca tartışma yaşanıyor

Kolpa duyumcular duyum verse ne olur vermese ne olur.Bir şekilde isimler zaten gün yüzüne çıkıyor Banega transferini 10 gün önce öğrensen eline ne geçecek bana söyler misin ?
Duyum olmadan forum olmaz demiyorum ki ben, degeri cok duser diyorum, ayrica forumdan degil nobetten bahsediyorum

10 gun once ogrenmis olacagim. Ben her transferi bir saat bile erken ogrenmek isteyen bir manyak olmasam rahatsiz miyim tum gun nobeti refreshliyorum?

Başka bir sitenin reklamını yapmayın burada ayıp ediyorsunuz. Ayrıca bu forum sadece transfer forumu değil ve transfer bilgisi ile ayakta kalmıyor. 13 yıldır sürekliliğini devam ettiren bir ortam. Sadece transfer dönemi ortaya çıkıp milleti galeyana getirmeyin. İyi niyetin bokunu çıkarıyorsunuz.

SICAK BİLGİ | Ozan Kabak’ın menajeri ile Milan’lı yöneticiler arasında görüşmeler sona erdi. Milan 15 Milyon Euro karşılığında Ozan’ı transfer etti. Sözleşme 5 yıllık. Ozan Kabak ise yıllık 1 Milyon Euro kazanacak (via: @scoutcheff ) https://t.co/MInJ2fAIJl
Bayern halen ozani istiyor ozan da Bayernin onu nasil kullanacağını ogrenmek istiyomus menajeri yakinda munihe de gider, bayern muthis olur olur

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Lan bunlar parayı nerden buluyor.Boyd’a 2 Umut’a 2 llajic 7

Ekli dosyalar

• DBB42AEA-DFA6-4766-93B9-868160789043.webp
    DBB42AEA-DFA6-4766-93B9-868160789043.webp
    48 KB · Görüntüleme: 132
Beyler bazı mevzuları sakız gibi uzatıyorsunuz çek çek bitmiyor duyumun yasaklanması da bu tutumdan, kaç gndür o şunu dedi ceza aldı bu bunu yaptı diye sayfalarca yazı var adam geldi post atıyor hala aynı mevzunun peşindesiniz

Bu konuyu uzatanlar hakkında bundan sonra konudan atılmalar olabilir olacaktır da uyarımızı yapalım

Beyler bir yetkili ulaşırsa banega hakkında son dakika vermek isterim. BOMBA :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt