- 30 Ağustos 2009
- 30.116
- 19.971
- 2.393
Ozan umarım Atalay'ın vücudunu geliştirirsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çipe
Şener Semih Ahmed Taşdemir
Yusuf Selçuk Aytaç Yunus
Adem Muriç
![]()
Valla abi kim tahrik etti naptı bilmiyorum.Bu adam sizlerden izinsiz bir duyum mu verdi yoksa kaynağını yönetimle paylaşıp izin mi aldı..?
Ayrıca yönetimden duyum için izni alan bu arkadaşın üstüne neden bu kadar gelindi onu da bir sorgulamak lazım.. Neden kolpacı dendi mesela neden tahrik edildi..? Ben küfür olayına denk gelmedim tabi ki çok yanlış ama bu adam da durduk yere birine küfredecek değil mutlaka öncesinde bir olay olmuştur..
Özgür Ayteni senin kadar bile tanımam hiçbir bağım yok kendisiyle ama bu adam göz göre göre kışkırtıldı bilinçli olarak..
Çoğumuz 25 üstüyüzdür burada duyumu tuttu diye özgüre hayran kalacak değiliz .. Ne onun ne bizlerin kimsenin bir çıkarı yokken bu işten neden millete bu kadar battı?
Kusura bakmayın ama bu işlere baştan fazla müsamaha gösterildi ya duyumcu diye ortalığa salmayacaktınız ya da bu herifi trollemeye çalışanlara gerekli uyarıyı yapacaktınız yönetim olarak.. İş çığırından çıktı
Çipe
Şener Semih Ahmed Taşdemir
Yusuf Selçuk Aytaç Yunus
Adem Muriç
![]()
Sike yapmamis miydi bu RealliSamu Sáiz - Player Profile 18/19
samu saizi alsak ya leeds devre arasinda yol vermis heralde simdi de ucuza fln verirler......... Class topcu
Bence biz aliyoruz diye menajerligini kapmistir
Sike yapmamis miydi bu Realli
Transfer nobetinin adi neden nobet sence ve neden giriliyor o zaman?Konunun amacı kişisel duyum olsa bir ton haber kaynağı olan kişi var, onlara yazdırırdım bu vakte dek.
Girme amacınız buysa bundan sonra girmenize gerek yok, zira kesinlikle izin yok artık.
şerefsiz kitapsız ya muazzam vucut kasıyor senelerdir
Dediğim çok açık, sağa sola çekmeye ve boş mevzulara getirmeye gerek yok, tartışmaya da kapalı.Transfer nobetinin adi neden nobet sence ve neden giriliyor o zaman?
Kisisel haber kaynagi Luyindama ornegindeki gibi basina adi dusmeyen ismi yazdiracak kadar saglamsa neden mahrum kalalim?
Florya'ya bir kere gitmis olmak, amcasinin oglunun tanidiginin orada caycilik yapmasi falan gecerli sebep degildir belki ama ozel mesaj yoluyla kulup yoneticilerinden biriyle irtibati olan birisinden forum uyeleri neden yararlanamasin?
Bir de kisisel duyum demissin toplumsal duyum diye bir sey mi var?
neyden soz ediyorsun ustat
Raúl Bravo, Borja Fernández, Carlos Aranda, Samuel Sáiz Alonso ve Iñigo López Montaña tutuklanmis.
Saga sola cekmiyorum ki, bildigin dedigin seyin ustune basa basa soruyorum, nobetin amaci duyum okumak degilse nedir?Dediğim çok açık, sağa sola çekmeye ve boş mevzulara getirmeye gerek yok, tartışmaya da kapalı.