- 26 Kasım 2012
- 185.503
- 257.986
- 5.998
Redface geri gelsin yoksa isyan cıkarırız bu forumda degil mi renktaslar
cok dogru bir post alp
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Redface geri gelsin yoksa isyan cıkarırız bu forumda degil mi renktaslar
cok dogru bir post alp
Evren su Okana arada iyi laf cakiyor ama anlamiyor bu mal hahahah
ucuza kapatabiliriz heralde bu sebepten oturu
Eğer kulübün menfaatleri önemli ise bende duyuma karsiyim. Bize transfer sezonunun meyveleri lazım. Lezzetli olan o. Ben bilmesem neolur ki. Adam temmuzda gelsin kampa katılsın yeter. Ancak şu konuda destek verebilirim Özgür Ayten e haksızlık edildiğini düşünüyorum. Ama dediğim gibi sonuç önemli ise duyum yasaklansin bence de. Sitenin veya forumun hit kazanması da cok önemli değil. Amaç Galatasaray. Galatasaray başarılı olmazsa forumda çok işlevsel olmaz. Burda takılan üye sayısı da belli. Çoğuda nöbette veya maçlarda hep burda zaten. Benim için sorun yok şahsen. Ama tekrar söylüyorum bunların hiçbiri de özgür Ayten e laf sokmayi tahrik etmeyi meşru hale getirmez. İyiken iyi kotuyken öldürelim hesabı iğrenç birşeyTransfer nobetinin adi neden nobet sence ve neden giriliyor o zaman?
Kisisel haber kaynagi Luyindama ornegindeki gibi basina adi dusmeyen ismi yazdiracak kadar saglamsa neden mahrum kalalim?
Florya'ya bir kere gitmis olmak, amcasinin oglunun tanidiginin orada caycilik yapmasi falan gecerli sebep degildir belki ama ozel mesaj yoluyla kulup yoneticilerinden biriyle irtibati olan birisinden forum uyeleri neden yararlanamasin?
Bir de kisisel duyum demissin toplumsal duyum diye bir sey mi var?
Belhandayi satip Douglas Luiz - Banega yapsak efsane olur
Olası transfer haberleri üzerine sohbet etmek, tartışmak, gündeme dair her şeyi konuşmak.Saga sola cekmiyorum ki, bildigin dedigin seyin ustune basa basa soruyorum, nobetin amaci duyum okumak degilse nedir?
.Yav kimSe kusura bakmasında bu nöbet konusu yıllardır burada geyik yapılan bir konu zaten kimse atomu parçalamıyor siz niye bu duyum muyum işlerini bu kadar ciddiye aldınız bu sene ben onu anlamadım? Burada 24 saatin 20 saati yani nöbet konusu için söylüyorum komiklikler şakalar yapılıyor bunu şikayet amaçlı söylemiyorum yani bu böyle.Bu sene bu duyum muyum işlerine neden bu takar takıldı millet ? İsteyen istediği geyiği yapıyor zaten 2-3 duyumcu bişeyler yazsa ne yazmasa ne asılsızsa adamı konudan atarsınız yada ne bileyim gülün geçin çok uzadı bu dönem bu mevzu.
Kanka senin diğer üyeliğin ismi neydi yav, arada onu da öğrensek?Redface geri gelsin yoksa isyan cıkarırız bu forumda degil mi renktaslar
Oyle bir sey varsa tabii duyum olmasin da, ben duyumlarin transferleri zorlastirdigini dusunmuyorum.Eğer kulübün menfaatleri önemli ise bende duyuma karsiyim. Bize transfer sezonunun meyveleri lazım. Lezzetli olan o. Ben bilmesem neolur ki. Adam temmuzda gelsin kampa katılsın yeter. Ancak şu konuda destek verebilirim Özgür Ayten e haksızlık edildiğini düşünüyorum. Ama dediğim gibi sonuç önemli ise duyum yasaklansin bence de. Sitenin veya forumun hit kazanması da cok önemli değil. Amaç Galatasaray. Galatasaray başarılı olmazsa forumda çok işlevsel olmaz. Burda takılan üye sayısı da belli. Çoğuda nöbette veya maçlarda hep burda zaten. Benim için sorun yok şahsen
Hocam belliki Fatih hoca ve yönetim basına bilgi sizsin istemiyor. Bence bunu anlamak lazim. Ayrıca serefizler transferlerimizi engellemek için herşeyi yapıyor. Aziz taktiği şimdi Ali koç yapıyor aynısını hemde olmayan parası ile. Zaten kap gelince herkes buraya damlayacak bu kadar ciddiye alma yahuSaga sola cekmiyorum ki, bildigin dedigin seyin ustune basa basa soruyorum, nobetin amaci duyum okumak degilse nedir?