Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav kimSe kusura bakmasında bu nöbet konusu yıllardır burada geyik yapılan bir konu zaten kimse atomu parçalamıyor siz niye bu duyum muyum işlerini bu kadar ciddiye aldınız bu sene ben onu anlamadım? Burada 24 saatin 20 saati yani nöbet konusu için söylüyorum komiklikler şakalar yapılıyor bunu şikayet amaçlı söylemiyorum yani bu böyle.Bu sene bu duyum muyum işlerine neden bu takar takıldı millet ? İsteyen istediği geyiği yapıyor zaten 2-3 duyumcu bişeyler yazsa ne yazmasa ne asılsızsa adamı konudan atarsınız yada ne bileyim gülün geçin çok uzadı bu dönem bu mevzu.
Cok dogru diyorsun. Zaten bundan sonra bu konuda surekli rahatsizlik veren uyeleri transfer nobetinden suresiz atacagiz bu gidisle. Bu sanirim 3. Nobet konusu bu yaz ve 3 konudur ayni gereksiz muhabetti okuyup gormekten gercekten sıkıldık..

D92UzOAXoAE2jAV.jpg

@Onur Bakır

Olası transfer haberleri üzerine sohbet etmek, tartışmak, gündeme dair her şeyi konuşmak.

Yıllarca bu forumdaki yönetim kadrolarındaki bir çok kişinin bu konularda bilgisi vardı ama bu şekilde paylaşmadık çünkü doğru çıkarsa problem olmaz ama yanlışın faturasını kimse ödeyemezdi.

Kişisel olarak paylaşanlara da her zaman sorumluluk sizde sonrasında aksi durum olursa, tepkileri de kabulleneceksiniz dedik. Daha geçen bir çocuğa bunları yazdım.
Tamam dogrusu da bu zaten. Olasi transfer haberi dedigin sey duyum zaten. Eger ki bir uye burada baskalarini kandirmak adina yapmiyorsa bunu, yonetime kaynagi oldugunu kanitlamissa ne zarari var foruma? Kaldi ki yillardir bunu yapan da bir suru uye var, trolluk icin olsa da nobete gercek olmayan seyler yazip yeni uyeleri kandiran cok eski uye var (ki bunu benim yapmisligim da var). O daha zararli bence.

Yani duyumlari topyekun yasaklamanin mantigini anlamis degilim acikcasi. Duyumcular duyumlarinin sorumlulugunu ustlenmeli buna katilirim.

Keşke Banega basina hiç sizmasaydi. Al işte duyum duyum diyoruz duyunca da gelmiyor adamlar.

Tamam dogrusu da bu zaten. Olasi transfer haberi dedigin sey duyum zaten. Eger ki bir uye burada baskalarini kandirmak adina yapmiyorsa bunu, yonetime kaynagi oldugunu kanitlamissa ne zarari var foruma? Kaldi ki yillardir bunu yapan da bir suru uye var, trolluk icin olsa da nobete gercek olmayan seyler yazip yeni uyeleri kandiran cok eski uye var (ki bunu benim yapmisligim da var). O daha zararli bence.

Yani duyumlari topyekun yasaklamanin mantigini anlamis degilim acikcasi. Duyumcular duyumlarinin sorumlulugunu ustlenmeli buna katilirim.
Üstlenemiyorlar işte.

Övgü varken sorun yok ama yergi varken problem oluyor. Bunu bu vakte kadar kaldırabilen kişi de görmedim. Melek gibi olan insan bir süre sonra canavara dönüşüyor.

Transfer işi kırılgan iştir, çoğu insan bunun da farkında değil.

Cok dogru diyorsun. Zaten bundan sonra bu konuda surekli rahatsizlik veren uyeleri transfer nobetinden suresiz atacagiz bu gidisle. Bu sanirim 3. Nobet konusu bu yaz ve 3 konudur ayni gereksiz muhabetti okuyup gormekten gercekten sıkıldık..
Burada geyikte yapıldığını @Taha Tekler beye iletirseniz sevinirim.

Hürmetler.

Üstlenemiyorlar işte.

Övgü varken sorun yok ama yergi varken problem oluyor. Bunu bu vakte kadar kaldırabilen kişi de görmedim. Melek gibi olan insan bir süre sonra canavara dönüşüyor.

Transfer işi kırılgan iştir, çoğu insan bunun da farkında değil.

gscimbom forumun baslangic sure ve simdiye kadar, en iyi duyumcu kimdi ve hangi isimleri basin bilmeden soyledi

Keşke Banega basina hiç sizmasaydi. Al işte duyum duyum diyoruz duyunca da gelmiyor adamlar.
Biz duyduk diye mi gelmedi.Di Marzio İtalya liginde transfer olacak adamın evinden tweet atıyor neredeyse ama transfer etkilenmiyor.Adamlar çatır çatır alıyor büyüğünden küçüğüne kadar

Burada geyikte yapıldığını @Taha Tekler beye iletirseniz sevinirim.

Hürmetler.
Geyik yapilabilir bokunu cikartmadiginiz surece. Benim kast ettigim daha cok burada sag sola laf atanlara ve uyelere rahatsizlik verenlere. Yoksa normal takilanlar her zaman oldugu gibi nobeti takip edebilir.

Biz duyduk diye mi gelmedi.Di Marzio İtalya liginde transfer olacak adamın evinden tweet atıyor neredeyse ama transfer etkilenmiyor.Adamlar çatır çatır alıyor büyüğünden küçüğüne kadar
Basına sizinca diğer itler fiyat arttırmak için uğraşıyor. Bunu diyorum anlamadin galiba demeye çalıştığımı.

Geyik yapilabilir bokunu cikartmadiginiz surece. Benin kast ettigim daha cok burada sag sola laf atanlara ve uyelere rahatsizlik verenlere. Yoksa normal takilanlar her zama ki nobeti takip edebilir.
E herif beni 3 gündür konudan attırdı. Zor açıldı. 1 hafta atmış birde.

Sadece "Adem Büyük'ün eşinin götü vardı linkte ama kaçırdın tüh" yazdığım için. Üslup dersi vermeye filan kalktı bu laf için.

Şikayetçiyim hakim bey.

Isvect bayan futboldaki bazi bagyanlar selcuktan hizli olabilir, farkettimde diagneden de hizli olabilirler

Basına sizinca diğer itler fiyat arttırmak için uğraşıyor. Bunu diyorum anlamadin galiba demeye çalıştığımı.
Hocam rakiplerin hali perişan.Avrupa futbolunun en büyük kulüpler organizasyonu Şampiyonlar Liginde oynayacaksın.İş bitirici yöneticin yoksa Kazakistan takımına bile oyuncu kaptırırsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt