Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sözlükte gurrpegi Banega hayırlı olsun dedi bu arkadaş normalde duyumculuk yapan biri değil saygın güvenilir bilgili bir üyedir leke sürdürme kendine çok emin olmasa.. Ben de ciddi ciddi inanmaya başladım Banega işine bu mesajı görünce

Yahu Banega transferinde zaten Sevilla ile tüm prüzleri halledebilmiş olsaydık Kap'a bildirirdik adamı. Biz Banega ve Menajeri ile anlaştık sadece Sevilla cephesi kaldı o kısım da halledildiği zaman transfer resmiyet kazanır

Ama şimdi olmayacak en azından Temmuz ayının başına kadar Banega resmiyete dökülmez diye düşünüyorum

Geride kalan yıllar içinde seviyesi en düşük nöbet bu olsa gerek.

Ne istiyorsunuz birbirinizden arkadaş yav?

Şuraya arma için geliyoruz, gelen giden var mı diye? Kavga, küfür, kıyamet..

Ayıp yahu!

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Banegayi 10 oynattı diyelim hoca. Ciddi ciddi fernandoya donka guveniyormu acaba arkasında

E herif beni 3 gündür konudan attırdı. Zor açıldı. 1 hafta atmış birde.

Sadece "Adem Büyük'ün eşinin götü vardı linkte ama kaçırdın tüh" yazdığım için. Üslup dersi vermeye filan kalktı bu laf için.

Şikayetçiyim hakim bey.
Durum sadece bundan ibaretse ayip etmisik sana . Aramiza yeni katilan moderator arkadaslara cok kizmayin ilk baslarda yanlis anlasilmalar olur bazen.

Üstlenemiyorlar işte.

Övgü varken sorun yok ama yergi varken problem oluyor. Bunu bu vakte kadar kaldırabilen kişi de görmedim. Melek gibi olan insan bir süre sonra canavara dönüşüyor.

Transfer işi kırılgan iştir, çoğu insan bunun da farkında değil.
Tamam da ustlenemeyen kendi kendini elemis oluyor zaten duyum vermeyi keserek. Bu yine de yasaklanmasini mantikli kilmiyor yani.

Bu arada Recevik duyumlarini merakla bekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt