- 2 Temmuz 2011
- 137.457
- 58.527
- 5.488
çevirinin doğrusu buymusSICAK GELİŞME | Sevilla, Ever Banega'nın fiyatını yükseltti. Galatasaray görüşmeleri durdurdu. [@jorgebaravalle]
Daha gecen teklif yok aciklamasi yapmadimi sevilla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çevirinin doğrusu buymusSICAK GELİŞME | Sevilla, Ever Banega'nın fiyatını yükseltti. Galatasaray görüşmeleri durdurdu. [@jorgebaravalle]
Daha gecen teklif yok aciklamasi yapmadimi sevilla
Aynen öyle renktasHocam rakiplerin hali perişan.Avrupa futbolunun en büyük kulüpler organizasyonu Şampiyonlar Liginde oynayacaksın.İş bitirici yöneticin yoksa Kazakistan takımına bile oyuncu kaptırırsın.
Sır bu kimseye söyleyememyav napıyosun işte edebiyat dunyasına mı atıldın yazarlığa mı basladın müzisyenlikten sonra
ya da okuyor musun okuysan adı ne ismi cismi anlat işte reis
Ulan iyi geceler diyoruz cevap vereceginize halen tartışmaya devam ediyorsunuz. Neyse artık iyi geceler de demeyiz kimseye
Iyi geceler ama artık iyi geceler demeyecekmişsin madem geri alıyorum iyi geceleriUlan iyi geceler diyoruz cevap vereceginize halen tartışmaya devam ediyorsunuz. Neyse artık iyi geceler de demeyiz kimseye
Peki Sergen TerimdasIyi geceler ama artık iyi geceler demeyecekmişsin geri alıyorum iyi geceleri
Tam olarak bu.Geride kalan yıllar içinde seviyesi en düşük nöbet bu olsa gerek.
Ne istiyorsunuz birbirinizden arkadaş yav?
Şuraya arma için geliyoruz, gelen giden var mı diye? Kavga, küfür, kıyamet..
Ayıp yahu!
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yazıyormusun cıdden soruyorumSır bu kimseye söyleyemem
zevkli adamsın@Kadir Ari ile, anime izlemek istiyorum.
Durum sadece bundan ibaretse ayip etmisik sana . Aramiza yeni katilan moderator arkadaslara cok kizmayin ilk baslarda yanlis anlasilmalar olur bazen.E herif beni 3 gündür konudan attırdı. Zor açıldı. 1 hafta atmış birde.
Sadece "Adem Büyük'ün eşinin götü vardı linkte ama kaçırdın tüh" yazdığım için. Üslup dersi vermeye filan kalktı bu laf için.
Şikayetçiyim hakim bey.
Tamam da ustlenemeyen kendi kendini elemis oluyor zaten duyum vermeyi keserek. Bu yine de yasaklanmasini mantikli kilmiyor yani.Üstlenemiyorlar işte.
Övgü varken sorun yok ama yergi varken problem oluyor. Bunu bu vakte kadar kaldırabilen kişi de görmedim. Melek gibi olan insan bir süre sonra canavara dönüşüyor.
Transfer işi kırılgan iştir, çoğu insan bunun da farkında değil.
HAGI de mi???şike yapmayan real madrid topcusu mu varmis