Alp Kaplanseren
Sarı Üye
- 8 Haziran 2019
- 152
- 118
- 238
Kamplar baslayinca bombalar patlamaya başlar..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arada çöp de alıyorlar. Ornek koita denen cakma futbolcu
Odaci olarak mi?Alper Potuk iş yapar mı
Koita bence iyi oyuncu ve adam büyük sakatlık yaşadı diye biliyorum.
Ayrıca adam forvetti kanatlarda oynatmaya çalıştılar.
Geçen sezon yani Fatih Hoca'nın takımı devre arasından önce aldığı sezon Kasımpaşa deplasmanında paspas yaptı bizi Koita ve Mensah.
Nagatomo ligin en formda sağ kanatlarını Q7, Visca gibi oyuncuları sahadan silerken o sezon bir tek Koita'ya karşı üstünlük kuramadı.
Beyin eksikligi cekiyor o herif. Epey macini izledim. Hele bir top sürüşü var.
Doğrudur. Bence top sürüşü falan kötü olsa her gelen kantta oynatmak istemez diye düşünüyorum.
Fakat çok izlediysen diyecek bir şey. Sonuçta özellikle takip ettiğim bir oyuncu değil. Her halde senin kadar izlememişimdir.
Tam yerine gitmiş ahhaaahaha. Irkçı bir topçu Gourcuff milli takımda arap kökenli ve siyahı oyunculara biz ve onlar diye filan hitap edermiş.
Envoyé depuis mon Samsung D500 en utilisant Tapatalk
Juventus güzel yönetiliyor Rabiot yu almışlar bedava. Birde de ligt i
![]()
FLAŞ! Suudi Arabistan basını duyurdu: "Al Nassr kısa süre içinde Diagne transferini açıklayacak. Bonservis pazarlıklarında son aşamaya gelindi."
Evet sonradan Müslüman olan Ribery filan eskort çağırıyormus. Baya hikaye çıkmıştı.Almanyada zamininda, buna ve Llorise Ribery, Anelka, Evra falan mobbing yapti diye haberler cikmisti(Toulalana da yapmislardi ama sonra birakmislar). Onlar playstation oynamayi istemiyor ve kitap okuyorlardi diye dislamislar falan.
Evet sonradan Müslüman olan Ribery filan eskort çağırıyormus. Baya hikaye çıkmıştı.
Sorunlu anası pazarliyor bunu futbolu bırakınca jigololuk yapar. Ama kaliteli topçu olduğu gerçeği değişmez. Zamanında turgay kıran bunu ve gameiro yu ikna etmiştio baya sorunlu degil mi yaw
istenilen mevkide oynamadi diye triplere girmeler falan. anasi da az puşt degil