Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feghouli konusunda katiliyorum ve Feghouli özelinde is ahlakina da pek fazla söz edilemez, adam sahaya ciktigi her macta elinden geleni yapti. Belhanda iki senedir olmasa bile evet özellikle bu sezonun ikinci yarisinin büyük bölümünde iyi isler yapti ama özellikle onun ile ilgili asagi yukari her macta bazi hal ve hareketlerini izledik.

Belhanda disiplinsiz bir adam ama oyun istahi hep max noktada. Feg zaten sorunsuz bir tip. Kuzey afrikalilar kötü oynarlar iyi oynarlar ama oyun istahlari hep cok iyidir

iskandinav fetişi anlayabiliyorum ama son 2 şampiyonlukta en çok katkiyi afrikalilar ve kismen güney amerikalilar sagladi. afrikali topçularin emegi çok her ne kadar hafta beyinsiz veya bilmem hangi hakaretlere maruz kalsalar da.

Nampalys Mendynin alma ihtimali varmi? 1 sene kontrati kalmis.

Araştırılacak ve alınacak futbolcuların bir çoğunda yetenek kadar kişilik ve ahlakı değerlere de bakıp o şekilde kadroya katılması gerekmektedir. Bu kulübün değerlerine, tarihine yakışan adamlara bu değerli forma giydirilmelidir. Diagne gibi bir adama dünyanın parasını verirsin sonra o gidip başka takım formalarını giyer. Yetenek kadar iş ahlakına önem veren futbolcular alınmalıdır.

iskandinav fetişi anlayabiliyorum ama son 2 şampiyonlukta en çok katkiyi afrikalilar ve kismen güney amerikalilar sagladi. afrikali topçularin emegi çok her ne kadar hafta beyinsiz veya bilmem hangi hakaretlere maruz kalsalar da.

hocam takıma güney bölgesi hariç adam alınmıyor ki yapsınlar. linnes tek başına nasıl katkı sağlasın , kaldı ki luyindama,gomis,donk ve linnes'te feci katkılar yapmadı değil.

Salzburg Haland'ı ne ara aldı yav

Adamlardaki santrafor hattına bak

Dabbur'u da 15 kağıda satmışlar Sevilla'ya.

Evet.. sakatlık yaşadı ama iş ahlakı mücadelesi 10 numaraydı

3 yılda 13 maça çıktı.

Benim aklımda iş ahlakıyla kalmış pozitif bir olayı yok. 3 senede 6 milyon euro kazandığını biliyorum sadece. Ve Galatasaray yönetiminin ısrar etmesine rağmen sözleşmesini fesih ettirmeyen bir Isveçli ağabeyimizi hatırlıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt