Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muriq yerine bedavaya Gulbrandsen ha

Galiba ilk defa bir oyuncu öneriyorum.
Kölnde oynayan alman 2 ligi gol kralı Simon Terrode bizde rahat iş yapar bence...

Renktas, biraz takip ettim yazismalarinizi ve sanki Yigitin üzerine fazla yukleniyorsun gibi. Burasi bir forum ve herkes kendi fikrini sunma iradesine sahip diye biliyorum. Haddime degil ama profilresminede arkadaşın resmini koyup agir bir itham ile taclandirmissin. Arkadas yine olgun bir sekilde davranip alttan aliyor, lakin sen cok sinirlari zorluyorsun sanki. Evvela yazilarimizi yazinca veya bir tavir takininca karsi tarafin haysiyet ve gururunu gözetelim

49568
:love::love::love::love:

Paratici reis yine şovunu yapıyor.

Free Agent: Rabiot, Aaron Ramsey

Pogba

De Ligt

Hamed Junior Traore

Merih Demiral

İcardi

Dünya futbolu gençlere yatırım yapıp hem uygun maliyetle oynatıp hem geleceğini inşa ediyor. Bizim de bu anlayışa yönelmemiz gerekir. Emekliliğini doldurmuş adamları transfer etmek başarı değil, ruhsuz futbolcuları takımın başına bela etmek olur.

Neden renkdas? Bence cikardiklari oyuncularin seviyesi bizim ayarimizda ve en önemlisi is ahlaki yüksek oyuncular.

İs ahlaklarina lafim yok ama kuzey afrikalilara biraz haksizlik ediliyor. Adamlar bizi iki senedir tasiyor yani.

İs ahlaklarina lafim yok ama kuzey afrikalilara biraz haksizlik ediliyor. Adamlar bizi iki senedir tasiyor yani.
Feghouli konusunda katiliyorum ve Feghouli özelinde is ahlakina da pek fazla söz edilemez, adam sahaya ciktigi her macta elinden geleni yapti. Yetmedi sezon basi yapilanlara ragmen salmadi, görev verilince cikti takimi sampiyon yapan en kilit oyuncu oldu. Belhanda iki senedir olmasa bile evet özellikle bu sezonun ikinci yarisinin büyük bölümünde iyi isler yapti ama özellikle onun ile ilgili asagi yukari her macta bazi hal ve hareketlerini izledik.

Banega,Cikarito gibi oyunculara 3-3,5 m € maas vermek akil kari degil.Eldeki yuksek maasli oyunlari gonderip(Muslera haric) maas citasini 2-2,5 m € seviyesinin altina cekmek lazim.Biktim futbolu burada birakmaya gelen adamlardan.

Takım oyununda şu taşıdı bu taşıdı işine karşıyım tonla para alıyor herifler tabi ki topunu oynayacak ama illa takımı birileri taşıdı diyeceksek ;

Geçen sene tartışmasız Gomis-Rodriguez taşıdı

Bu sene de Feghouli-Onyekuru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt