Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taşdemir'de de aynı şeyi söyledim. Yusuf için de söylüyorum. Avrupa'daki ya da ligteki kaliteli yerlileri Yazıcı , Ömür , Ünder alamıyorsan ortalama yerlilere para verip almanın hiçbir anlamı yok. Taşdemir oldukça başarılı bir transferdi , Ömer Bayram ile kaliteleri öyle aman aman farklı değildi ama maliyet hesaplaması iyi.

O yüzden Yusuf'ta , Şener'de saçma sapan yıllıklarla gelmeyecekse başarılı transferler. Salih Uçan da öyle alırsak. İhtiyaç var çünkü.

Ama Adem ya da Çolak değil. Beleş diye 32 yaşındaki ortalamanın bir iki tık altı adamları doldurmanın anlamı yok. Arda bize saçma sapan işlere kalkışmasaydı o olabilirdi mesela 32 ama kalitesi var. Adem'in Muğdat'tan hiçbir fazlası yok eksiği var , Muğdat'ı serbest bırakma o zaman yani.

yalnız ilginc birşey var ligi şampiyon bitirdik avrupada oynuyacaz ama oyuncularımıza teklif dahi yok,garip degilmi ?

özetle pazarlama konusunda ciddi reziliz misal sapık fikonun takım sampiyon olsaydı her oyuncuya talip cıkardı.

yalnız ilginc birşey var ligi şampiyon bitirdik avrupada oynuyacaz ama oyuncularımıza teklif dahi yok,garip degilmi ?

özetle pazarlama konusunda ciddi reziliz misal sapık fikonun takım sampiyon olsaydı her oyuncuya talip cıkardı.

hocam teklif olmadığını nerden biliyoruz. ozan , garry , ndiaye hepsi şak diye 1-2 gün içinde gitti. ozan stutgart adı dahi geçmiyordu.

Trezeguet'i almamız gerektiğine inanıyorum, o da Davillanın oyuncusu 8e falan alırsak 2 katına rahat satarız Ndiaye yi de 16ya kitlemiş biri davilla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt