- 11 Haziran 2015
- 39.636
- 28.100
- 2.193
bilmiyorum usta denk geldi önüme
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bilmiyorum usta denk geldi önüme
Malsin yemin ederim. Yusuf Erdogani isteyen ve harikulade olur diyenden ne beklerim ki zaten.
Neyin kavgasını yapıyorsunuz anlamadım ki?Malsin yemin ederim. Yusuf Erdogani isteyen ve harikulade olur diyenden ne beklerim ki zaten.
Çok yetenekli solak sağ açık, oyun da kurabiliyor sağda, özellikle Skubic ile çok etkili olacaklardır.. Konya Bajici de geri aldı orada Aykut ile parlamıştı zaten.. O yüzden baya iyi hamleler yapıyorlarZakaric nasıl futbolcu?
Bilmiyorum valla kendisi saldırıyor.Neyin kavgasını yapıyorsunuz anlamadım ki?
Yedek olarak Ronaldomu.bekliyosunMalsin yemin ederim. Yusuf Erdogani isteyen ve harikulade olur diyenden ne beklerim ki zaten.
hayatinda futbol izledin mi ?Yedek olarak Ronaldomu.bekliyosunAdem buyukten kat kat iyidir.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Of bos yapma hadi sabah sabah. Kabusuna girdim.sanirim.hayatinda futbol izledin mi ?
bos yorumlarindan biktim artik biraz akillan. yusuf erdogan gibi bal yapmayan ariyi isteyen hele galatasarayimiza isteyen birisi su forumda dolasmasina karsiyim. ha acun ve fenerbahceye prim ve para kazandirdigindan bile bahsetmiyorumOf bos yapma hadi sabah sabah. Kabusuna girdim.sanirim.
yalnız ilginc birşey var ligi şampiyon bitirdik avrupada oynuyacaz ama oyuncularımıza teklif dahi yok,garip degilmi ?
özetle pazarlama konusunda ciddi reziliz misal sapık fikonun takım sampiyon olsaydı her oyuncuya talip cıkardı.
Engelle gec birader seni zorlayan yok. Istedigimi yazarim kapa ceneni hadi.bos yorumlarindan biktim artik biraz akillan. yusuf erdogan gibi bal yapmayan ariyi isteyen hele galatasarayimiza isteyen birisi su forumda dolasmasina karsiyim. ha acun ve fenerbahceye prim ve para kazandirdigindan bile bahsetmiyorum
kapa ceneni ha?Engelle gec birader seni zorlayan yok. Istedigimi yazarim kapa ceneni hadi.
Ooo bu kadar hayranım olduğunu bilmiyordum. Avatarina koymussun beni.kapa ceneni ha?
of course yani hayranim oglum sana dusuncelerine malliginaOoo bu kadar hayranım olduğunu bilmiyordum. Avatarina koymussun beni.
Iyi devam et beni takip etmeye.of course yani hayranim oglum sana dusuncelerine malligina