GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 321

Emrah Yıldırım ·

Cevap
8,4K
Okunma
509K
Sayfa
321/422
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Renktas, biraz takip ettim yazismalarinizi ve sanki Yigitin üzerine fazla yukleniyorsun gibi. Burasi bir forum ve herkes kendi fikrini sunma iradesine sahip diye biliyorum. Haddime degil ama profilresminede arkadaşın resmini koyup agir bir itham ile taclandirmissin. Arkadas yine olgun bir sekilde davranip alttan aliyor, lakin sen cok sinirlari zorluyorsun sanki. Evvela yazilarimizi yazinca veya bir tavir takininca karsi tarafin haysiyet ve gururunu gözetelim

49568
:love::love::love::love:

Dünya futbolu gençlere yatırım yapıp hem uygun maliyetle oynatıp hem geleceğini inşa ediyor. Bizim de bu anlayışa yönelmemiz gerekir. Emekliliğini doldurmuş adamları transfer etmek başarı değil, ruhsuz futbolcuları takımın başına bela etmek olur.

İs ahlaklarina lafim yok ama kuzey afrikalilara biraz haksizlik ediliyor. Adamlar bizi iki senedir tasiyor yani.
Feghouli konusunda katiliyorum ve Feghouli özelinde is ahlakina da pek fazla söz edilemez, adam sahaya ciktigi her macta elinden geleni yapti. Yetmedi sezon basi yapilanlara ragmen salmadi, görev verilince cikti takimi sampiyon yapan en kilit oyuncu oldu. Belhanda iki senedir olmasa bile evet özellikle bu sezonun ikinci yarisinin büyük bölümünde iyi isler yapti ama özellikle onun ile ilgili asagi yukari her macta bazi hal ve hareketlerini izledik.

Banega,Cikarito gibi oyunculara 3-3,5 m € maas vermek akil kari degil.Eldeki yuksek maasli oyunlari gonderip(Muslera haric) maas citasini 2-2,5 m € seviyesinin altina cekmek lazim.Biktim futbolu burada birakmaya gelen adamlardan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt