Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Kırmızı yüz.ben çay içmem kenan amca sen gibi yaşlılar yararlansın diye yazdım
bilgilendirme amaçlı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kırmızı yüz.ben çay içmem kenan amca sen gibi yaşlılar yararlansın diye yazdım
bilgilendirme amaçlı
Türk bayrağının altında kalırMerkel hanımı sponsor yapmaya çalışıyorum. Kendisinin resmini göğüs reklamı yapmak istiyoruz.
Bunu ben ne zaman yazdım mgyminanmak istediğim mükemmel bir palavra
fransiz pasaportlu gomis bile sirf para icin gol krali oldugu marsilyayi terk edip bize geldi, bizde de mutlu olmasina ragmen daha fazla para verdikleri icin yine arabistana gitti. bu diagneye 200 bin euro fazla veren olsa takla atarak giderYalan haber , bir röportajında ben bir aileye bakıyorum nerde yüksek para alırsam oraya giderim demişti. 4m yıllık verilse zıplayarak gider arabistana.
Mert Çetin Tercüman değil mi yaw

Hayvan gibi transfer olur bizim için#ÖZELL
Galatasaray'ımız Belçika ekibi Club Brugge Forması giyen 25 yaşındaki Orta saha oyuncusu Nakamba ile anlaşmak üzere anlaşma sağlanırsa oyuncuya Luyindama formulü uygulanacak.
️ 3 milyon euro Kiralama bedeli.
️ 4 milyon euro satın alma opsiyonu (Zorunlu Değil!!)
Galatasaray Transfer Gündemi
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şener - Türüç - Yusuf - Adem
Bir nebze kalite katar yerli seviyemize diye düşünmekteyim
45 dklik kondisyonlu ön liberoyu 90dk kondisyonlu ön liberoyla degistirmek icin elbette deger.Nakamba gelip Fernando gitse muazzam iş olur , 7 M değer o elemana
Adem dışındakiler e okŞener - Türüç - Yusuf - Adem
Bir nebze kalite katar yerli seviyemize diye düşünmekteyim
#ÖZELL
Galatasaray'ımız Belçika ekibi Club Brugge Forması giyen 25 yaşındaki Orta saha oyuncusu Nakamba ile anlaşmak üzere anlaşma sağlanırsa oyuncuya Luyindama formulü uygulanacak.
️ 3 milyon euro Kiralama bedeli.
️ 4 milyon euro satın alma opsiyonu (Zorunlu Değil!!)
Galatasaray Transfer Gündemi
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi