Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kompany: Guardiola üniversite okumak gibi

1428507602556.jpg

Vergi oranları düşünüldüğün de ülkemiz futbolcular için para cenneti, Kruze'nin anadolu yakasına gelmesi gayet doğal.

Afrika kupasi bitmeden bizde transfer aciklanmaz. Önümüzde ki 2 3 hafta falan hamle beklemiyorum.

Deniz Türüç, Vedat Muriç gibi Galatasaray’da oynamak istediğini kulübüne iletti. (Radyospor)

Kimse gitmek istemiyor.Yurdun dört bir yanından yerli çöpler de gelmek için can atıyor.Bakalım nasıl bir kadro kuracağız

O kadar isim çıktı ki 100 adamı geçti, bekleyip görmek lazım, çok nöbet tutarız.

Babel---Feghouli---Onyekuru
--------Aboubakar-----

sıkıntı olursa Fegi kanata Babel'i ileri uca çekersin. Ya da Aboubakarı kanata çekersin. Alternatifli bir kadro olur.

Ya onun yerine soyle olsun sampiyonluk kupasini agustosta bize versinler , 2.lik icin mucadele etsinler biz de cl ye konsantre olalim.

.............Banega.......Bennacer.....

Feghouli........Talisca..........Onyekuru

....................Aboubakar..............

Bu sene en zor yılımız 5 yıl üstüste şampiyon olabilmemizin kırılma noktası, çok doğru hareket etmeli ve bu sezonu kesinlikle şampiyon kapatmalıyız.

Konya Traore'yi yollamış bakalım kim alacak.

Kruse almanlardan 6 milyon brüt istiyordu. Kimse vermeyi istemiyor diye Fener 3,x ve imza parasi vermistir ve kapmistir. Bize gelmesini isterdim. Hele iyi bitirici kanat oyunculariyla sezona girersek, onlar baya is yapardi sayesinde.

Kruse müthis transfer diyenler filan görüyorum yanliz Kruse transferi sikecilerde bardagi tasiran son damla olacak dediklerimi unutmayin

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Kruse almanlardan 6 milyon brüt istiyordu. Kimse vermeyi istemiyor diye Fener 3,x ve imza parasi vermistir ve kapmistir. Bize gelmesini isterdim. Hele iyi bitirici kanat oyunculariyla sezona girersek, onlar baya is yapardi sayesinde.
False nine + yırtıcı golcü olurdu bizde

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt