Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Deniz türüçü istemiyorduk Yusuf Erdoğan geldi

Vedata burun kıvırıyorduk adem büyükün adı geçiyor

Sanırım bizimkiler ölümü gösterip sıtmaya razı edecekler

Transfer sezonunu Bonservisli transfer konusunda çok dar bir çemeberde gecirecegimiz muhakkah. Girdimiz neredeyse 1 yada 2 oyuncudan olacak gibi.

Hal boyleyken takima direk katki anlaminda bonservisi elinde olan Babel en onemli transferlerimizden biri olacagi kuvvetle muhtemel

İngiltere pazarini Onyekuru Ndiyae gibi son dakika firsati olarak kiralik anlamda gene kullaniriz. Cenk Tosun hamlesi bile bekliyorum.

4 ü de gelicek. sıtmadan ölücez.

Bari ademle yusufla uğraşmasınlar ya bu adamlar bırak bizi tsde bile rotasyona giremez.. Hala inanamıyorum yusufum bizim formamızı giydiğine bursa için yeterliliği tartışılan adam ülkenin en iyi takımına gidiyor..
Maksat bedava yerli almasa benim de bonservisim yok beni alsınlar ikimiz de bir b. ka yaramayacağız sonuçta bari özcimbomlu kardeşiniz cukkalasın parayı

Bari ademle yusufla uğraşmasınlar ya bu adamlar bırak bizi tsde bile rotasyona giremez.. Hala inanamıyorum yusufum bizim formamızı giydiğine bursa için yeterliliği tartışılan adam ülkenin en iyi takımına gidiyor

Ya tutarsa transferleri bunlar,4 oyuncudan 1 tane tutsa kardır.1 milyon euro harcasan toplam bütçenin yüzde 2-3 ü.

Muslera
Feghouli
Belhanda
Mariano
Nagatomo
Fernando
Diagne

Bu adamların hepsi satılmalı bence. (İçlerinde çok sevdiğimiz ve müthiş katkı veren oyuncularımız olmasına rağmen)
Yıllık maaş tavan ücreti belirlenmeli Max 2 m EUR mesela.
Luyindama, Marcao, Linnes ve Onyekuru örneğin oldukça katkı veren ve maaş skalası çok uygun oyuncular.

Kulüp şu anda ivmeyi aldı, 3 büyükler içinde kâr açıklayan tek kulüp. BJK'nin düştüğü hataya düşmemeli. 3-4 milyon Euro maaşları 30+ yaş oyunculara baglamamali.

30+ topculara 4er milyon euro maaşları verip bir sene şampiyon olamazsan menemeni koyacak tabak dahi bulamazsın çünkü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt