Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 86.013
- 66.803
- 4.933
Bilmiyorum ama ayarlanması zor bişey değilHocam diğer arkadaşa da sordum biz Maicon'u kiraladık nasıl bu 2019-2020 sezonuna ait gösterebiliyoruz peki bu girdiyi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmiyorum ama ayarlanması zor bişey değilHocam diğer arkadaşa da sordum biz Maicon'u kiraladık nasıl bu 2019-2020 sezonuna ait gösterebiliyoruz peki bu girdiyi ?
Bu dediğin genelde geçerli değil, 31 Mayıs - 31 Mayıs dönemlerine bakılır genelde hem transfer hem bilanço için. Bu sene için geçerliyse de Uefa'nın bir takvimle açıklaması lazım. Öyle bir açıklama da yok.Yok FFP geregi al sat 31 mayisa kadar, onun dengesinde olmasi amacina.
Fiscal year 30 hazirana kadar herhalde.
Real madrid'de 1temmuz oncesi 300mil harcadi. Simdi Perez 1temmuzu bekliyor.
leşçuk nereye gidecekmiş bizim teklifi kabul etmeyip acaba kim alacakmışSözleşmeyi kabul etmemiş diyolar![]()
hayır bu sezona ait oldu bu girdi.Hatta Fatih hoca -3 küsür milyonla gireceğiz dedi.Ama Luyindama'nın opsiyonu 5 milyonlarda.31 mayistan once oldugu icin 2018 2019 sezonundan dusuyor diye biliyorum.
Selçuk> antrenörlük kursu+FT yanında staj.leşçuk nereye gidecekmiş bizim teklifi kabul etmeyip acaba kim alacakmış
31 mayis bakilir cunku sezon o an bitiyor. Ama O FFP anlasmasi.Bu dediğin genelde geçerli değil, 31 Mayıs - 31 Mayıs dönemlerine bakılır genelde hem transfer hem bilanço için. Bu sene için geçerliyse de Uefa'nın bir takvimle açıklaması lazım. Öyle bir açıklama da yok.
Nerden çıktı bu 1 Temmuz olayı?
niye etmesin yav bu saatten sonra kim alir onuSözleşmeyi kabul etmemiş diyolar![]()
Aynen bütün Adana Hatay Mersin Antep tayfasını doldurur Fatih Terim yanına stajaSelçuk> antrenörlük kursu+FT yanında staj.
E, bonservisi elinde olan oyuncu için niye bekleyelim ki dediğin gibi olsa bile?31 mayis bakilir cunku sezon o an bitiyor. Ama O FFP anlasmasi.
Real madrid bizim gibi 1 temmuzu bekliyor, yoksa fiscal yearda sorun yasiyacaklar. Ayrica Arsenal'da ayni sekilde beklemede.
1 temmuzun Avrupa için resmi transfer dönemi olması dışında bir anlamı yok.31 mayis bakilir cunku sezon o an bitiyor. Ama O FFP anlasmasi.
Real madrid bizim gibi 1 temmuzu bekliyor, yoksa fiscal yearda sorun yasiyacaklar. Ayrica Arsenal'da ayni sekilde beklemede.
Ayrıca unutmamak lazım ki,Yahu bu Yusuf denen adamı istemeyen geçen seneki kulübe rezaletini görmemiş demektir.Küme düşen takımlarla birlikte yedekleri en az gol atan takımlardan biriyiz.Tabiiki altyapıdanda olacak,Yunus da oynayacak ama yok Yunus varken bu alınmasın yok altyapıda yok mu...
Yav varsa ne olacak illaki böyle oyuncular göz çıkarmaz kaliteli yedek,maç sıkıştığında geçen sene ne kadar zorlandığımız gözüktü.Bu arada Adem transferini bende onaylamıyorum ama tahminimce haberin gerçek olmadığını düşünüyorum.İnanın başarılı olmayı Fatih Terim ve başkandan daha fazla kimse isteyemez.Şuan geçmiş yönetimlerin tehditleri ve ahlaksızlıklarını bilmeyen yok sabredelim ben inanıyorum temmuz ayı herkes için çok güzel olacak..