Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KK ile Qrallll kafayi bulmus

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

D9-jnJDWkAAforC.jpg
Sari cizmeli mehmet agayi söyluyorlar

Fbliler Muriqi için Alperi verelim diyorlar Alperi 2.5 maaşını kim ödeyecek shshsshsh

Beyler Trezegeut'nin Kasımpaşa ile uzun vadeli yaptığımız anlaşmanın bir parçası olduğunu düşünüyorum. Her koşulda 6-7m Euro + Bonuslar karşılığında alacağımızı düşünüyorum. Diagne'nin satışı bekleniyor kanımca.

-------Fernando--Banega-------
Trezegeut--Feghouli--Onyekuru
-------------Balotelli-------------

Fena değil...

Rize artik takasa da düstüne göre istedikleri rakamlarin hayal oldunu anladilar, az bir miktar para birde isine yariycak ve kulanmadmiz bir cöp oyuncu ile bitirin bari bu iside herkes rahatlasin nasil olsa alacaklar bu muriqiyi bari en az kazik tarife ile bitirin

U21 ligi kapandı Celil gibi bir kaç isim Vedat transferi için kiralanabilir ayrıca Ahmet bonservisi ile gider gibi

Kendi takımımızı kurabiliriz aslında. Veya alt liglerden takım satın alıp ismini değiştirip Galatasaray-B gibi bir isimle 1. Lig'de oyuncularımızı geliştirebiliriz.

Beyler Trezegeut'nin Kasımpaşa ile uzun vadeli yaptığımız anlaşmanın bir parçası olduğunu düşünüyorum. Her koşulda 6-7m Euro + Bonuslar karşılığında alacağımızı düşünüyorum. Diagne'nin satışı bekleniyor kanımca.

-------Fernando--Banega-------
Trezegeut--Feghouli--Onyekuru
-------------Balotelli-------------

Fena değil...

Ne Fernando'nun ne de Donk'un bu sene bizi başarıya götürecek performansı gösteremez.. ancak iyi bir yedek olurlar..

Eğer Banega'yı alacaksak yanına zımba gibi birini koymamız gerekir.. Malum paramız yok kiralamalıyız bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt