Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray, Radja Nainggolan'ı kadrosuna katmak istiyor. (beIN SPORTS)

Yok be reis çok konuşuyordu ya hiç susmuyordu. Çok da destekledik ama bariz yabancı düşmanıydı. Elanoya, Gio'ya bariz pas atmadığı çok oluyordu, ondan fazla kazananlara falan gıcıktı. Klasik yeniçeri kafası.
Valla çok konuşuyordu doğru da o ara takım da hep bi disiplnsizlik acayip acayip sorunlar hiç tat vermiyordu takım. Zaten son senesi de tüy dikti artık ardaya. Belki duygusal davranmayıp 1 sene daha kalsaydı fatih hoca bi yola sokardı onu , 12 değil 20-25 kazanırdık

3+3×3 olması lazım.

Çok saçmaydı o transfer ya, Arda üzerine plan yap git alakasız Riera'yı al. Neyseki bekte bir ara çok iyidi, takımın oyun kurucusu olmuştu.

Aşiri iyi pasordu yav herif top ona gelince rahatliyordum

Rakamlar yanlis kalmis aklimda btw

Olympiacos FC oyuncularından Albert Riera ile 2011-2012 sezonundan başlamak ve son sezonu opsiyonlu olmak üzere 4 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre oyuncunun kulübü Olympiacos FC'ye 3.000.000 EUR tutarında transfer ücreti ödenecektir. Oyuncuya ise 2011-2012 sezonu için 2.700.000 EUR, 2012-2013 sezonu için 2.900.000 EUR, 2013-2014 ve 2014-2015 sezonlarının herbiri için 3.000.000 EUR tutarında sabit transfer ücreti ve her sezon için 7.500 EUR maç başı ücreti ödenecektir.

Yine temiz p*c etmisiz ardanjn parayi

Yok be reis çok konuşuyordu ya hiç susmuyordu. Çok da destekledik ama bariz yabancı düşmanıydı. Elanoya, Gio'ya bariz pas atmadığı çok oluyordu, ondan fazla kazananlara falan gıcıktı. Klasik yeniçeri kafası.
Iyi de biz de çok yüklendik ve hala yükleniyoruz üstat yerlilere. Gerçekten paralarını alamadıkları zamanlar oluyordu. Elin Brezilyalısı gelip oynamadan taraftarın sevgilisi oluyordu, paralarını zamanında alan hep yabancı futbolcular oluyor(du).

Benim de zoruma giderdi, senin de.

Bugün bile Adem Büyük’ün alacağı konuşuluyor. Adamın 700 bin euro yıllık ücreti var. Falcao’nun 1 aylığı.. gel de sinirlenme.

Iyi de biz de çok yüklendik ve hala yükleniyoruz üstat yerlilere. Gerçekten paralarını alamadıkları zamanlar oluyordu. Elin Brezilyalısı gelip oynamadan taraftarın sevgilisi oluyordu, paralarını zamanında alan hep yabancı futbolcular oluyordu.

Bugün bile Adem Büyük’ün alacağı konuşuluyor. Adamın 700 bin euro yıllık ücreti var. Falcao’nun 1 aylığı.. gel de sinirlenme.

3.5m Tl aliyordu gecen sene bu sene de 4m

Ibra başarılıydı bence. Pepin gereksiz dilolukları yüzünden gönderdiler. Ha Villa iyi iş yaptı ama Ibra gönderilmez.
zaragoza-barcelona maçı, messi 3 gol atmış, istese 3 daha sallardı ama bu ibraya gol attırmaya calıstı ona bıraktı hep bu atamadı penaltı yaptırdı buna verdi bu penaltıdan anca attı. bence basarılı değildi abi pep bunda ısrar etse efsane barca cıkmazdı ortaya

Rijkaard senesi.

Duran toplar da onda olduğundan bayağı asist yapmıştı.

Tabii santrafor oynadığı BJK maçı falan da var, ağırlıklı olarak ortadaydı yine de.

O sezondan sonra 15-20ye satılabilirdi aslında.

Bizim GS camiası, taraftarı ve medyası kadar kendi değerlerini gömen başka bir camia yoktur herhalde.

Mesela Fb medyası gittiği avrupa kulüplerinde doğru dürüst tutnamamış ya da iz bırakamamış ve saha içinde yapmadığı pislik kalmamış Emre den bahsederken Türk futbol tarihinin en kariyerli en büyük topçusu olarak anlatıyor tv lerde ya da sosyal medyada. Oluşturdukları algı bu..

Bizim kupalar şampiyonluklar kazanmış rekor ücretle Barça yapmış Arda mız var adamı itin teliğine doktuk. Kariyer olarak Emre yi donunda sallar. Yurt dışında oynamak nedir bilinmeyen dönemlerde premier ligin içinden geçmiş Tugay!ımız var onun için bir Allahın kulu Emre ye yapılan tarz da güzelleme yapmamıştır. Terim gibi yaşayan bir efsanemiz var onu bile itibarsızlaştırıyoruz kendi içimizde.

Tamam bu adamların da mutlaka kariyerlerini kötü yönde etkileyen hataları da olmuştur. Ama bu değerler FB deolsaydı hatalarını millete yedirirler, kimse ağzını açıp iki laf edemez hale gellirdi, sabah akşam bu değerlerle övünüp caka satarlardı. Sonuç olarak biz kulüp ve camia olarak Arda yı satmadan önce önce medyada değersizlaştirip sonrada ancak 13e satabiliriz. FB de olsa idda ediyorum 25 den aşağı gitmezdi. Yine idda ediyorum Muriç bizde olsa çok kötü 2. yarı performansından dolayı önce bitirirdik sonrada en fazla tek haneli bir rakama satabilirdik..

Iyi de biz de çok yüklendik ve hala yükleüstat yerlilere. Gerçekten paralarını alamadıkları zamanlar oluyordu. Elin Brezilyalısı gelip oynamadan taraftarın sevgilisi oluyordu, paralarını zamanında alan hep yabancı futbolcular oluyordu.

Hak veriyorum ama o da Adnan Polatın hatası oldu biraz. Maaş geçişleri çok sert oldu. Elano çat geldi 3 verdiler, takımda 2 alan bir Kewell vardı belki. Garip 1 dönemdi ama işte yıllarca ne yüksek bonservise ne de yüksek maaşa alışık olmadığımızdan durumu algılayamıyorduk.

Aşiri iyi pasordu yav herif top ona gelince rahatliyordum

Rakamlar yanlis kalmis aklimda btw

Olympiacos FC oyuncularından Albert Riera ile 2011-2012 sezonundan başlamak ve son sezonu opsiyonlu olmak üzere 4 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre oyuncunun kulübü Olympiacos FC'ye 3.000.000 EUR tutarında transfer ücreti ödenecektir. Oyuncuya ise 2011-2012 sezonu için 2.700.000 EUR, 2012-2013 sezonu için 2.900.000 EUR, 2013-2014 ve 2014-2015 sezonlarının herbiri için 3.000.000 EUR tutarında sabit transfer ücreti ve her sezon için 7.500 EUR maç başı ücreti ödenecektir.

Yine temiz p*c etmisiz ardanjn parayi

Yalnız Euro kaçtı ya o dönem :) Şimdi baktım 2.3. Yani 30 maç yapsa 3 milyona euroya falan geliyor.Tl hesabı yapsan 7 milyon tl bile yapmıyor :D

zaragoza-barcelona maçı, messi 3 gol atmış, istese 3 daha sallardı ama bu ibraya gol attırmaya calıstı ona bıraktı hep bu atamadı penaltı yaptırdı buna verdi bu penaltıdan anca attı. bence basarılı değildi abi pep bunda ısrar etse efsane barca cıkmazdı ortaya
Inter maçında yok yere çıkarmıştı maç 3-1e dönmüştü. Sistemine uymuyordu da Ibra yav bu.

Messi ortada oynamak istiyordu bir de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt