- 6 Ağustos 2009
- 84.276
- 8.479
- 2.568
otorite misin kardeşim ben burda arkandan senin nelerine neler yapıolar ben biliyorum hala konuşuyorsun konuş bacım devam et sana hiç bişi demicemBoşver, ciddiye almaya gerek yok o üyeyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
otorite misin kardeşim ben burda arkandan senin nelerine neler yapıolar ben biliyorum hala konuşuyorsun konuş bacım devam et sana hiç bişi demicemBoşver, ciddiye almaya gerek yok o üyeyi
adem büyük'e laf etmişsin o yüzden senle konuşçak hiçbir şeyim yoklan ne diyon yine
Ne yapıyorlarmış söyle bilelim madem ağamotorite misin kardeşim ben burda arkandan senin nelerine neler yapıolar ben biliyorum hala konuşuyorsun konuş bacım devam et sana hiç bişi demicem
messi iyi ki istiyomus abi ortada oynadıgı 1 senede 90 attıInter maçında yok yere çıkarmıştı maç 3-1e dönmüştü. Sistemine uymuyordu da Ibra yav bu.
Messi ortada oynamak istiyordu bir de.

peki neden brumayı istiyorsun leipsiz psv falan izledin mi ? bizde bile maça göre yükselip snra dibe vuran kardeşimiz hani neden brumaPsvye teklif yapalim. Babelin maasini biz odeyelim. Brumayi versinler. Ayrica onumuzdeki 3 sene icinde sampiyonluk basina 1m euro
hissetmediysen devam et at koştur banane muhattabım degilsin sizin yüzünüzden ceza alamamNe yapıyorlarmış söyle bilelim madem ağam

Arda 30 maç oynasın bu sene 7-8 gol atar. 4-5 de asist yapsa yeter.
hissetmediysen devam et at koştur banane muhattabım degilsin sizin yüzünüzden ceza alamam
Gözlerimi kapatıyorum ve Diagnege verdiğimiz 13M $ şuan elimizde olsa diye hayal ediyorum
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hehehehadem büyük'e laf etmişsin o yüzden senle konuşçak hiçbir şeyim yok
Arda 2 senede 30 mac oynayamaz toplam
lan ne diyon yine
O para çıkacaktı bizden onun için boşver düşünmeye gerek yok.Gözlerimi kapatıyorum ve Diagnege verdiğimiz 13M $ şuan elimizde olsa diye hayal ediyorum
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi