Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
önümüzdeki 2 sezonda pandemi etkisiyle avrupa futbolunda 4 milyar €'luk bir gelir kaybı öngörüyoruz."

"uefa, son muhasebe hesaplarını yapıyor. uluslararası turnuvalardan dağıtılacak para 575 milyon euro daha az olacak. bunun nedeni de yayıncıların pandemi nedeniyle yaptığı indirimler."

"yapılan sponsorluk ve yayın hakları anlaşmalarında yeniden indirimler gelecektir. tüm bu gelir kaybı sonucunda ise oyuncuların transfer değerleri ve maaşlarında %20-30'luk düşüş bekliyoruz."

Ama Vedat 20 m euro :asd:

önümüzdeki 2 sezonda pandemi etkisiyle avrupa futbolunda 4 milyar €'luk bir gelir kaybı öngörüyoruz."

"uefa, son muhasebe hesaplarını yapıyor. uluslararası turnuvalardan dağıtılacak para 575 milyon euro daha az olacak. bunun nedeni de yayıncıların pandemi nedeniyle yaptığı indirimler."

"yapılan sponsorluk ve yayın hakları anlaşmalarında yeniden indirimler gelecektir. tüm bu gelir kaybı sonucunda ise oyuncuların transfer değerleri ve maaşlarında %20-30'luk düşüş bekliyoruz."

Ama Vedat 20 m euro :asd:
Vedat'a Lazio 20 vermez. 20 verdi gösterilirse ona bir şey diyemem. Ama 20 vermez. Normal zamanda olsak anlarım. Lakin Pandemi sebebi ile tüm futbol ekonomisi küçülmüşken kıytırık bir takımın forvetine 20 milyon vermezler.

Ndiaye satildi Donk ile sampiyon olduk

Gomis satildi Eren ile lige basladik ve CL’de oynadik

Devre arasinda Rodrigues satildi yerine kanat oyuncusu alinmadi Feghouli, Onye ve Sinan ile yarim sezon oynadik

Hoca’nin listesindeki forvetleri alamadilar gittiler son gunde Diagne’ye parayi bastilar

Cumartesi sezon basliyor orta saha yok

Hoca 2 yil once Galatasaray kulubu oyuncu satma konusunda da becerili olmali demisti. Ne satilan oyuncu var, ne de gonderilen yuksek maasli gereksiz oyuncular

Haksiz miyim?

Normalde hocayı severim ama şu nzonzi konusunda çok sövdüm hocaya zamanında.Nzonzi gibi bi adamı kaybetmemesi lazımdı

Dunyanin en geniş kadrosunda kendisine yer bulabiliyor lakin bizim ayak tenisi takımında yer bulamıyor. Hocamizin bir bildiği vardır.

Vedat'a Lazio 20 vermez. 20 verdi gösterilirse ona bir şey diyemem. Ama 20 vermez. Normal zamanda olsak anlarım. Lakin Pandemi sebebi ile tüm futbol ekonomisi küçülmüşken kıytırık bir takımın forvetine 20 milyon vermezler.

Güçlü baskanin farki ne yazikki. Ali Koç bence epey kötü bir baskan ama herseye rağmen koç.

Naci’ye Ndiaye konusunda yanildigi icin sallayanlar var ama Haluk Yurekli Naci’ye gelen Ndiaye haberi bana da geldi ama ben aksam programda soylemeyi tercih ettim dedi. Ndiaye haberini Davila mi verdi, yoksa yonetimden biri mi? Yonetimden biri verdiyse neden verdigini hepimiz gayet iyi biliyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt